Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Θα σου έλεγα να αποφύγεις τους διάφανους...από άποψη αντοχής ίσως και ξεθωριάσματος...

Έχω Braun FS20 MultiGourmet εις διπλούν και ο ένας μάλιστα αν θυμάμαι καλά 6ετίας...Προτεινόμενος φούλ...

-10€ στο buldoza.gr το παράγγειλα! thnx man

διπλο ψητο λουκανικο λαχανο καροτο κετσαπ μουσταρδα μαγιονεζα τυρι πατατες κρεμμυδρακι βραστο

το πατέρα του και τη μάνα του είχε:p

COSMOTE.jpg

Έχεις ξεκ@λοθεί να το ποστάρεις αυτό παντού. :hehe: Πρέπει να σου άρεσε πολύ. :p

συνεχιζοντας στο καμπριο στυλ του Lakisss

παμε σε μια Ελληνοιταλικη αναμετρηση

Κλασσικη σκορδοτριμμενη μπρουσκετα με προσουτο, παρμεζανα, μαριναρισμενα πομοντορια και βασιλικο...

bruschetta.jpg

VS ψωμοτυρι του Καϊλα Rev 1.1

με γραβιερα Ναξου, σαλαμακι Λευκαδος, ντοματινια και σκληρες ξυδατες ελιες

psomotyri.jpg

κοινοι παρανομαστες: καλο χωριατικο ψωμι και νοστιμο ελαιολαδο

Γιατί δεν βρίσκουν άλλους ισάξιους να τον ανταγωνιστούν.

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] : Πόση ώρα σου πήρε να τα κάνεις αυτά; Αλήθεια όχι @@διες "το πολύ 10 λεπτά παιδιά" (από την στιγμή που βγάζεις τα υλικά από το ψυγείο, μέχρι να τα σερβίρεις στο τραπέζι)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.