Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Thanks man, αλλά την έκανα και αυτή την εξέταση, με αρνητικό ( καθαρός δηλαδή ) αποτέλεσμα.

Γενικώς έχω συμβιβαστεί περισσότερο με το θέμα, παρά το ψάξιμο πλέον.

Έχω πάει σε καμμιά 20αριά γιατρούς ιδιωτικούς και μη, Ελλάδα και Αμερική και κανείς δεν βρήκε τι στο καλό έχω ή μια λύση έστω.

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Thanks man, αλλά την έκανα και αυτή την εξέταση, με αρνητικό ( καθαρός δηλαδή ) αποτέλεσμα.

Γενικώς έχω συμβιβαστεί περισσότερο με το θέμα, παρά το ψάξιμο πλέον.

Έχω πάει σε καμμιά 20αριά γιατρούς ιδιωτικούς και μη, Ελλάδα και Αμερική και κανείς δεν βρήκε τι στο καλό έχω ή μια λύση έστω.

έλα σου έχω την λύση άγχος έχεις ...

αν δεν σε πιάνει στις διακοπές έχεις άγχος !!!!

Τώρα Αμερική είσαι;

Ελλάδα είμαι τώρα.

έλα σου έχω την λύση άγχος έχεις ...

αν δεν σε πιάνει στις διακοπές έχεις άγχος !!!!

Δεν είναι άγχος.

Όπως και ο πονοκέφαλος, έτσι και το άγχος είναι άγνωστες λέξεις για μένα.

Τίποτα από τα 2 δεν τα έχω νοιώσει ever.

Ούτε πριν από σημαντικές εξετάσεις, ούτε σε σοβαρό πρόβλημα υγείας ( χειρουργείο ) που πέρασα, οποτεδήποτε.

Επειδή ένας γιατρός επέμενε, πήρα και ένα 6μηνο αγχολυτικά για να βεβαιωθεί πως είναι όπως του τα 'λεγα.

Μια από τα ίδια.

Αμερική δεν ήμουν για διακοπές, αλλά ούτε έχει σχέση με διακοπές ή μη.

Μπορεί να με πιάσει οποτεδήποτε, δίχως λόγο και αιτία.

2011-12-04-16-04-06-6768.jpg

2011-12-04-16-29-44-6769.jpg

σουβλάκια κοτόπουλο μαριναρισμένα σε κρασι και θυμάρι και με σαλτσα μουσταρδας

και πιπεριες γεμιστες με φετα. φιλαλελφεια, κέτσαπ και γκούντα

και μια γερμανικη πατατοσαλατα που δεν φαίνεται γιατί φαγώθηκε ασαπ

Μου το στειλε ένα φιλαράκι ξένος:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=imVmccNeW4g]Steve's Gyros - YouTube[/ame]

Η απάντηση μου:

Amateurs...

:p

Άλλο πράγμα ο γύρος που ξέρουμε στην Ελλάδα και άλλο αυτό που λένε γύρο ( οι έλληνες και μη ) στην Αμερική.

Όποιος ανοίξει πραγματικά ελληνικό σουβλατζίδικο ( με καλό γύρο, και τυλιχτό σουβλάκι της προκοπής ) και δεν είναι βλάκας, θα κάνει πολύ καλά λεφτά στην Αμερική.

Αν το κάνει κάποιος, ας το κάνει κοντά στο Miami plz thx :p

Άλλο πράγμα ο γύρος που ξέρουμε στην Ελλάδα και άλλο αυτό που λένε γύρο ( οι έλληνες και μη ) στην Αμερική.

Όποιος ανοίξει πραγματικά ελληνικό σουβλατζίδικο ( με καλό γύρο, και τυλιχτό σουβλάκι της προκοπής ) και δεν είναι βλάκας, θα κάνει πολύ καλά λεφτά στην Αμερική.

Αν το κάνει κάποιος, ας το κάνει κοντά στο Miami plz thx :p

Το είχα σκεφτεί για το πανεπιστήμιο :p

[MENTION=23]DJD[/MENTION] 12 μερες και εγω :D

Άλλο πράγμα ο γύρος που ξέρουμε στην Ελλάδα και άλλο αυτό που λένε γύρο ( οι έλληνες και μη ) στην Αμερική.

Όποιος ανοίξει πραγματικά ελληνικό σουβλατζίδικο ( με καλό γύρο, και τυλιχτό σουβλάκι της προκοπής ) και δεν είναι βλάκας, θα κάνει πολύ καλά λεφτά στην Αμερική.

Αν το κάνει κάποιος, ας το κάνει κοντά στο Miami plz thx :p

αν βρεθεί Έλληνας ή μη να στηρίξει επιχείρηση/ψητοπωλείο σε ανθρώπους με γαστρικά προβλήματα θα ναι πολύ :whip:χαλάκας

αν βρεθεί Έλληνας ή μη να στηρίξει επιχείρηση/ψητοπωλείο σε ανθρώπους με γαστρικά προβλήματα θα ναι πολύ :whip:χαλάκας

Pardon ?

Τι θες να πείς ? δεν κατάλαβα γρι

Κατι απλο για την περίσταση ( afterhour : P )

Ομελέτα με πατάτες - ρίγανη πιπέρι ψιλοκομμένο κρεμμύδι .

46877-hph9w.jpg

Αυτο ηθελα να πω και εγω.Η σωστη ομελετα γινεται με ελαχιστο λαδι.Πραγματικα ελαχιστο.Ισα ισα να σχηματιστουν μερικες γραμμουλες στο τηγανι.Αλλιως γινεται πολυ βαρια και λιγωνει.

Οπως τα λετε ειναι , βασικα ειχε περισσοτερο λάδι αλλα θελει και μικροτερη θερμοκρασια ( το ειχα στο 5 , μαλλον θελει στο 4 το ματι 6 ειναι το μαξ , ισως γιαυτο φαινετε και πολυ το λάδι . ) . Μαθαινω σιγα σιγα : P

καπνιστα μπριζολακια με βρασμενες απο πριν φλουδατες πατατες στο grill...

ψησιμο 12-15' απο καθε πλευρα και λαδωμα με πινελο κατα τη διαρκεια για να μην αρπαξουν....

(αλατοπιπερο στο κρεας προαιρετικο μιας και ειναι ηδη καρυκευμενα)

smokedpork-bakedpotatos1.jpg

...μαζι λιγο philadelphia να λιωνει onatop

και για χρωμα, κολοκυθακι βραστο με χτυπητο λαδολεμονο & μαιντανο

smokedpork-bakedpotatos2.jpg

τα μπριζολακια προσωπικα τα προτιμω ειτε με γλυκα μυρτιλλα ή με bbq αλλα και σκετο λεμονακι κανει μια χαρα...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Δεν προλαβα σουπερμαρκετ, δεν πηγα τραπεζα να σηκωσω λεφτα (και βαριεμαι να παω :p), δεν εχω τιποτα αμεσα φαγωσιμο.

Και ξανα FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.