Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Μιας και σας βλέπω ετοιμοπόλεμους, ξέρει κανένα παιδάκι πού μπορώ να βρώ Bagel στην Αθήνα ?

Σόρρυ κιόλας αλλά στο μιλφειγ βλέπω σαντιγί αντί για κρέμα ζαχαροπλαστικής;
α. ντάι

β. από που; εντυπώσεις; ποιο προτείνεις;

γ. Ο κορνές καλός για το γήπεδο; :p

astrolabos: δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το μιλφέιγ.Μόλις το κάνω θα σου πώ.

deninho:Τα γλυκά είναι από τα ζαχ/στεία Κωνσταντινίδη

Τα τσουρεκάκια ήταν απλώς καλά.Ο κορνές είναι σίγουρα για γήπεδο καθώς ήταν πολύ βαρύς!Έχω φάει και καλύτερους(όχι στο κεφάλι:))Μόλις δοκιμάσω και τα υπόλοιπα θα επανέλθω.

3 μπιφτέκια το μεσημέρι κι ένα χάμπουργκερ το βράδυ. Σα να χόρτασα τώρα :p (στο ενδιάμεσο είχα φάει και μία φέτα ψωμί με μαρμελάδα, και 4 μπάλες παγωτό). Υγιεινή ζωή, όχι αστεία :p

μόνο με αυτά???????

χαμπούγκερ για πρωινο 2 μπανάνες

μεσημεριανο κοκκινιστο με πατατές τηγανητές και πατατοσαλάτα γερμανική

βραδυνο 5 φτερούγες κοτόπουλο και μια πίτσα cheesy crust texas bbq

και πεινάω :wall:

Mε αυτά που τρώμε δεν πάμε όλο το thelab μαζι για ενα check-up να γελάσουμε με τους δείκτες χοληστερίνης;:p

αυτο ειναι απο τραπεζι σε γαμο, δεν εχω ξαναδει τετοιο μπουφε, μιλαμε ηδονη, γεμισα και 2ο τετοιο πιατο :p

img20111127154020.jpg

και εδω μια δημιουργια μου homemade!

03102009336.jpg

Μετά από μια εβδομάδα στα πάτρια με πολύ gyros, tzatziki, μελομακάροναδα και σπανακοτυρόπιταδες επιστροφή στα ξένα και σκληρή δίαιτα.

Εμ βέβαια μετά πως να μη παραπονιέται το στομάχι σου :p

Κι όμως.

Ούτε φταίνε αυτά, ούτε με πειράζουνε.

Το στομάχι μου μαμήθηκε από το πολύ ποτό όταν ήμουνα στα 16-19.

Δεν "ξεκινάει" και με πιάνει από κάτι τώρα πια άλλωστε.

Αν ξυπνήσω με "περίεργη" αίσθηση στο στομάχι, θα με μαμήσει όπως και να 'χει.

Ο μόνος τρόπος να περάσει είναι να τρώω "στεγνά" και απλά φαγητά ( σκέτο κρέας π.χ. με πατάτες, δίχως τυριά κλπ ) για 2-3 μέρες.

Μπορεί να με πιάσει 1 φορά τον μήνα, μπορεί 2-3, μπορεί 1 φορά το 2μηνο/3μηνο... ότι θέλει κάνει το μαμημένο.

Πάντως Αμερική μπορώ να τρώω κάθε πρώι 1-2 donuts, να χτυπήσω ακόμα και καφεδάκι ( το έχω κόψει καμμιά 8αρα χρόνια τώρα, γενικώς, όχι μόνο την φραππεδιά ) και δεν με ενοχλεί.

Εδώ αν πάω την Δευτέρα το πρωί π.χ. και πάρω ένα donut από το coffee time αρκεί για να πιάσει.

Μπορεί μεθαύριο να φάω 2 πιατάρες μεσημέρι και βράδυ μακαρόνια carbonara ( homemade προφανώς ) και να είμαι κομπλέ.

Μπορεί να φάω το βραδάκυ σήμερα ένα νορμάλ πιάτο carbonara και να με πάει μαμιώντας μετά.

Κόλαση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.