Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Το μενού σήμερα είχε round steaks (μπριζόλες ωμοπλάτη νομίζω λέγονται). Σε ένα μπολ έβαλα μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, θυμάρι, ρίγανη, μια κουταλιά maple syrup (δε ξέρω πως λέγεται αυτό στα ελληνικά, είναι αυτό που βάζουν και στα pancakes), μισή κουταλιά ταμπάσκο, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, αλάτι και πιπέρι. Έκοψα τις μπριζόλες σε λεπτές φέτες, τις πέταξα στο μπολ και ανακάτεψα όλα τα υλικά μαζί. Είχα προθερμάνει το φούρνο στο γκριλ στους 220, τα έβαλα στο ταψί και μετά από κανά 20λέπτο ήταν έτοιμο (για τα γούστα μου που τις θέλω πολύ καλά ψημένες). Αν τις προτιμάτε με αίμα το αφήνετε κανά δεκάλεπτο-τέταρτο το πολύ. Το ταψί που έβαλα είχε σχαράκι από πάνω για να πέσουν τα ζουμιά κάτω ώστε να μη ψηθούν μαζί με αυτά και γίνουν πιο "βαριές". Το ζουμάκι που θα βγει μη το πετάξετε, αλλά ρίξτε μια-δυο κουταλιές όταν σερβίρετε. Και μια φώτο όπως βγήκαν από το φούρνο. Συνοδεύτηκε πάλι με σαλάτα ρόκα, σπανάκι, μαρούλι με καρύδια και από πάνω μισή κουταλιά ελαιόλαδο, λίγο μπαλσάμικο και μια κουταλιά του γλυκού μέλι (τα οποία τα βάζεις για 15 δεύτερα στον μικροκυμάτων για να λιώσει το μέλι και μετά περιχύνεις την σαλάτα). Νόστιμο βγήκε :D

attachment.php?attachmentid=46899&stc=1&d=1321968995

post-23-1416075643,6573_thumb.jpg

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

μια εικονα = 600 θερμιδες :p

ZbFqV.jpg

50g βρωμη με μελι και 4 καρυδια

50g ψωμι εσσαιων με βιολογικο φυστικοβουτυρο

5 δαμασκηνα sunsweet

25g whey

πολυβιταμινη HMB και σπιρουλινα

πειναω ακομα :p

Με τόσα δαμάσκηνα που τρως θα πηγαίνεις στο men's room πιο συχνά και από εμένα με το μαμωστόμαχο μου :D

Τι τρώς ρε :D

Η καλή μέρα ξεκινάει πάντα με 2 boston's cream @ Dunkin Donuts και strawberry milkshake από potbellys :D

Η καλή μέρα ξεκινάει πάντα με 2 boston's cream @ Dunkin Donuts και strawberry milkshake από potbellys :D

Φαΐ είναι αυτό ή trademark, ρε; :hehe:

μια εικονα = 600 θερμιδες :p

πειναω ακομα :p

Λογικό,φάε εκεί μια πίτσα,ένα πεϊνιρλί και ένα κουλούρι να στανιάρεις άνθρωπέ μου. ;)

Αν σου πω οτι πιο πολύ λιγουρεύτηκα τον μυστηριώδη πουρέ, θα με πείς weirdo? :p

A btw, it's bacon egg muffin cups day! Σε λίγο βγαίνουν απο το φούρνο, yum!

po8hydxv6svzco.jpg

Δεν συνηθιζω να πινω μπυρα μαζι με το φαγητο, ασε που μου αφηνει μια πικρηλα στην γευση και αλεπαλληλα ρεψιματα :p προφατα ανακαλυψα μια που ειναι πολυ ενταψει για τον δικο μου ουρανισκο, την περιφημη (n)Εrdinger οποτε δεν θελω να πειραματιζομαι με οτι αλλο τυχαινει να υπαρχει στο ψυγειο του καθε fast food.

Το burger ειναι αρκετα καλο για κατεψυγμενο και βγαινει σε διαφορες φορμες 45 - 200g αυτο στην φωτογραφια ειναι 90αρι, οπως πολυ ωραιο ειναι και οτι αλλο βρισκεται αναμεσα στο ψωμακι , προτεινω west coast για οποιον περασει ποτε, υπαρχουν 4 καταστηματα στην θεσαλονικη και ενα αθηνα παγκρατι μερια -> Καλωσορίσατε στα SWEburger

Ο πουρες ειναι σπιτικος, αυτη τη φορα ητανε πιο ρευστος και με περισσοτερα κομματακια, σχεδον ποτε δεν ειναι ο ιδιος, btw αυτο το κοκκινο δεξια ειναι μαρμελαδα απο μουρα, πολλα εγραψα παλι και δεν εχω φαει πρωινο ακομα :p

σας ζηλευω....

χθες το βραδινο μου ηταν ενα τοστακι ολικης αλεσης..

Υδατανθακας βραδιατικα και μαλιστα απο αλευρι ? αγελαδινο τυρι κιολας ? να δεις εγω πως ζηλευω !!!

:p

ποτανα δυσανεξια, τουλαχιστον κοβω κατι απτα εξοδα της θερμανσης ( οποιος καταλαβε καταλαβε :p )

α. ντάι

β. από που; εντυπώσεις; ποιο προτείνεις;

γ. Ο κορνές καλός για το γήπεδο; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.