Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Θεσσαλονίκη όλα τέτοια έχουμε και μεγαλύτερα :D :D(αν και δεν ξέρω άμα αυτό είναι από θεσσ..αμα δεν είναι τότε θεσσαλονικίζει :p )

Θεσσαλονίκη όλα τέτοια έχουμε και μεγαλύτερα :D :D(αν και δεν ξέρω άμα αυτό είναι από θεσσ..αμα δεν είναι τότε θεσσαλονικίζει :p )

Θεσσαλονίκη - Τούμπα. Capital of Real Gyros. :p

Καταλήξαμε ποια είναι η καλύτερη πίτα γύρο (ποιότητα/τιμή) στην Αθήνα; Γιατί Θεσσαλονίκη μας πέφτει μακρυά...

Νομίζω ότι πρέπει να σε επαναφέρω στην τάξη...

IMG_0599_small.jpg

:p

πες με όπως θες αυτό το πράγμα να με πληρώνανε δε το τρωγα.

τις πίτες που τις τρως και μέχρι να τελιώσεις βγάζουν 5 κιλά λάδι δε μου αρέσουν.

και αυτές που φάγαμε με τον racer σήμερα έτσι ήταν.

η πίτα μου αρέσει να είναι στεγνή από λαδια και το μόνο λυπαρό να είναι η sos.

επίσης δε γουστάρω να ξεχιλίζουν τα υλικά και να γίνομαι #%#%&%^.

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] - η αγαπημένη στην Καλαμάτα τη πέρνω από τη πλατεία των αγίων αποστόλων ''ο τζίμης''.

το παιδί το ξέρω, είναι οικογενειακή επειχήρηση και όλα είναι χειροποίητα από το γύρο μέχρι τη πατάτα που την κόβει εκείνη τη στιγμη και τη τηγανίζει σε φρέσκο ελαιόλαδο.Ένας λόγος επείσης για τον οποίο κρατάει ποιότητα είναι ότι δεν κάνει delivery.

δεν είχα κατέβει Καλαμάτα...το καλοκαίρι έτυχε να βρεθώ και δοκίμασα στο τζίμη (αυτος με τις κουρελούδες στο εκκλησάκι)...πραγματικά ήταν πολύ καλό:T:

πες με όπως θες αυτό το πράγμα να με πληρώνανε δε το τρωγα.

τις πίτες που τις τρως και μέχρι να τελιώσεις βγάζουν 5 κιλά λάδι δε μου αρέσουν.

και αυτές που φάγαμε με τον racer σήμερα έτσι ήταν.

η πίτα μου αρέσει να είναι στεγνή από λαδια και το μόνο λυπαρό να είναι η sos.

επίσης δε γουστάρω να ξεχιλίζουν τα υλικά και να γίνομαι #%#%&%^.

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] - η αγαπημένη στην Καλαμάτα τη πέρνω από τη πλατεία των αγίων αποστόλων ''ο τζίμης''.

το παιδί το ξέρω, είναι οικογενειακή επειχήρηση και όλα είναι χειροποίητα από το γύρο μέχρι τη πατάτα που την κόβει εκείνη τη στιγμη και τη τηγανίζει σε φρέσκο ελαιόλαδο.Ένας λόγος επείσης για τον οποίο κρατάει ποιότητα είναι ότι δεν κάνει delivery.

Δε μιλάω μόνο για ποσότητα εννοείται. Και ποιότητα.

Ο γύρος της φωτογραφίας δεν είναι καθόλου όπως τον περιγράφεις. Σε περιμένω να κάνουμε review :D

τις πίτες που τις τρως και μέχρι να τελιώσεις βγάζουν 5 κιλά λάδι δε μου αρέσουν.

τη ζητάς αλάδωτη ;)

επίσης δε γουστάρω να ξεχιλίζουν τα υλικά και να γίνομαι #%#%&%^.

Γι'αυτό το λένε βρώμικο ωρέ κλεφτόπουλο, γιατι λερώνεσαι και γίνεσαι #%#%&%^ :p

Γι'αυτό το λένε βρώμικο ωρέ κλεφτόπουλο, γιατι λερώνεσαι και γίνεσαι #%#%&%^ :p

Κι όχι μόνο... :p

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] - η αγαπημένη στην Καλαμάτα τη πέρνω από τη πλατεία των αγίων αποστόλων ''ο τζίμης''.

το παιδί το ξέρω, είναι οικογενειακή επειχήρηση και όλα είναι χειροποίητα από το γύρο μέχρι τη πατάτα που την κόβει εκείνη τη στιγμη και τη τηγανίζει σε φρέσκο ελαιόλαδο.Ένας λόγος επείσης για τον οποίο κρατάει ποιότητα είναι ότι δεν κάνει delivery.

Ο Τζίμης όντως κάνει ωραίες πίτες. Επίσης καλός είναι και ένας που είναι λίγο πιο κάτω στην πλατεία Όθωνος. Τώρα όσον αφορά τον Σέφ, έχει χαλάσει από τις εποχές που ήμουν φοιτητής κάτω. Σκέψου ότι παλαιότερα ήταν μεγαλύτερη η πίτα και έβαζε πιπεριά και τυρί τριμμένο μέσα.

Μετα τους σουβλακους, επιστροφη στα σπιτικα κυριακατικα πιατα

με ενα απλο ψητο μοσχαρακι νουα (δαφνη, μπαχαρι, αλατοπιπερο, καροτο, κρεμμυδι, σκορδο, ελαιολαδο, βουτυρο)

με ρυζι βρασμενο στο ζωμο του κρεατος

και σε εναλλακτικη με φυσικο πουρε με cheddar

και λιγα σωτε μανιταρακια για γαρνιτουρα

roastvealpotatocheddarmashmushrooms.jpg

roastvealricemushrooms.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.