Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Eλπίζω να φοράς πάμπερς όταν το κάνεις αυτό γιατί δεν θα προλάβεις να ανάψεις το φώς...

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Καρμπονάρα.

Τα υλικά: μπέικον - 2 αυγά - λίγη κρέμα γάλακτος - μαϊντανός - κασέρι Μυτιλήνης - λίγη παρμεζάνα

1005815r.jpg

1005816f.jpg

1005818c.jpg

1005819m.jpg

1005821t.jpg

1005822.jpg

1005824h.jpg

Η πίτσα της επόμενης μέρας (ή εν συντομία ΠΤΕΜ :p ) τρώγεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο αυτόματα μετά την έξοδο της απο το ψυγείο με συνοδεία milko σαν πρωινό και ΜΟΝΟ κατα τις ώρες 11-1.

Η καλύτερη πίτσα που έχω φάει (απο τις προκάτ αλυσίδες δλδ), είναι η Benvenuto.

Ακόμα καλύτερη version είναι η ΠΤΕΝ (Ν=Νύχτας), όπου γυρνώντας από ξενύχτι και μην έχοντας βρεί κάτι στο δρόμο, τρώς τα 2-3 κομμάτια που έχουν γίνει σαν το ξηλωμένο πλακάκι από το μπάνιο, αλλά φαντάζει νόστιμο ,λόγω του ότι είσαι ένα κλίκ από το να γίνεις πράσινος από την πείνα & την εξάντληση....

......και μιας και λέγατε για top πίτσες.....έχω στο μυαλό μου χαραγμένη από τα παιδικά μου χρόνια τη γεύση & τη μυρωδιά της πίτσας που έφτιαχνε η κυρια Βέρα στο Pizza Sunset κάπου στη Βουλιαγμένης νομίζω...'86-'88 πρέπει να ήταν....φρεσκαδούρα μανιτάρι με ασύλληπτο άρωμα κ σάλτσα με uber γεύση....πάντα αποτελεί μέτρο σύγκρισης...μακάρι να υπηρχε ακόμη...

από τα υλικά που έδειξες Λάκη, για την καρμπονάρα, μόνο το μπέικον έχω :hehe: :hehe:

Έχει κανείς κάποια αξιόλογη ζύμη για πίτσα; Γιατί αν τρώω μόνο γλυκά*, τώρα που δεν τρέχω και καθόλου, είτε θα πάρω τα 8 κιλά που έχω χάσει από πέρσι είτε θα γίνω διαβητικός :p

*σοκολατόπιτα:

gjJs8.jpg

@Lakisss

Να προσέξεις λίγω τις ρυθμίσεις White Balance στις φωτό, ειδικά οι 2 close up μέσα στο spoiler είναι αρκετά μπλε. Ήθελαν να είναι θερμότερες για να μεταφέρουν το κατάλληλο συναίσθημα!

Πέρα από την πλάκα, ωραία καρμπονάρα!

Θυμάμαι μια πιτσαρία στην Κηφισιά που πηγαίναμε όταν ήμουν μικρός. Λεγόταν Pappas και είχε την καλύτερη πίτσα που έχω φάει ποτέ. Κατάλληλο πάχος ζύμης με αρκετά υλικά από πάνω. Ακόμα και την επόμενη μέρα τρωγόταν κρύα και ήταν πεντανόστιμη. Δυστυχώς το μαγαζί έκλεισε, όχι επειδή δεν πήγαινε καλά, από ό,τι έμαθα, αλλά επειδή βαρέθηκε ο ιδιοκτήτης του.

@Lakisss

Να προσέξεις λίγω τις ρυθμίσεις White Balance στις φωτό, ειδικά οι 2 close up μέσα στο spoiler είναι αρκετά μπλε. Ήθελαν να είναι θερμότερες για να μεταφέρουν το κατάλληλο συναίσθημα!

Με την κάμερα που έχω μήν περιμένεις και πολλά. KODAK EASYSHARE V803 Zoom Digital Camera

Δέν έχω ασχοληθεί ποτέ με φωτογραφία, οπότε πάλι καλά να λές!:)

Italian Pizza από τις καλές βάσεις αν θες έχω και άλλες

δοκιμασμενη λυση οντως και με πολυ νοστιμο αποτελεσμα!

εαν σου περισσεψει ζυμη διατηρειται απλαστη και στην καταψυξη μια χαρα

τίποτα το ιδιαίτερο, φωτογραφία από το κινητό μου

βασικά πιο πολύ ήθελα να δοκιμάσω την ζύμη που ανέφερε ο dellman.

μάγκες η ζύμη τα σπάει!

post-10229-1416075305,183_thumb.jpg

Την κάνω πολύ καιρό τώρα και από όσες έχω δοκιμάσει (και έιναι πολλές) είναι η καλύτερη

τίποτα το ιδιαίτερο, φωτογραφία από το κινητό μου

βασικά πιο πολύ ήθελα να δοκιμάσω την ζύμη που ανέφερε ο dellman.

μάγκες η ζύμη τα σπάει!

Italian Pizza από τις καλές βάσεις αν θες έχω και άλλες

Αυτήν;

το καλυτερο (απο οσα εχω δοκιμασει) πιτογυρο ειναι απο τα μαγευματα εδω στο Ηρακλειο :T:

Λαδόκολλα (γούλγ ιτ έχει αρκετά καταστήματα στην Αθήνα το συγκεκριμένο είναι στο Περιστέρι). Το είπα και στην αρχή του post :p

Υ.Γ Είχαν γίνει και κάτι όργια εεε..... γκούχου γκούχου..... χορτοφαγίες ήθελα να πώ (http://www.thelab.gr/off-topic/synantisi-xortofagwn-lampitwn-paraskeyi-7-10-05-a-18593.html) στο παρελθόν σε συνάντηση του thelab στην λαδόκολλα στην Θησέως :innocent:

Πλακα κανεις τωρα!

Σεπολια μενω,Περιστερι δευτερο σπιτι το χω κανει.

Ευχαριστωωωω ,θα το τιμησουμε και θα ανεβασω και εγω φωτος οταν παω. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.