Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Χαχαχαχα :hehe:

DSC_1017.jpg

(την ώρα που τραβήχτηκε η φωτό δεν είχαν έρθει όλοι, μπήκαν μερικά ακόμα μετά :p)

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Πριν λίγους μήνες η μητέρα μου άνοιξε ένα μικρό εστιατόριο με ρωσικη κουζίνα.

οποιος ψήνεται και μένει θεσσαλονίκη, μπορεί να πάει να περάσει μια βόλτα.

το φάει η πακέτο η εκεί.

και μερικά review από πελάτες

το μαγαζί λέγεται σιβηρία Ιουστινιανού 12 θεσσαλονίκη

, ...! - Akous. FoodBowl

http://koparanis.blogspot.com/2011/01/blog-post_26.html

http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t5884

λίγο να σταθεί στα πόδια του το μαγαζί και θα παίξουν τα πάντα

απλά κ η μητέρα μου πριν λίγο έκανε εγχείριση στο πόδι, το μαγαζί ακόμα δεν δούλεψε είχε κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα

κατά τα αλλα προσπαθούν να έχουν όσο χαμηλότερες τιμές γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, είναι και η μανα μου ιδεολόγος

μία πρώην μου , μου έφτιαχνε αυτά τα ζυμαρικά με τον κιμά [έκανε κάτι και με κρεμμύδι αν θυμάμαι καλά] .. απίστευτα τέλεια ήταν ..

λίγο να σταθεί στα πόδια του το μαγαζί και θα παίξουν τα πάντα

απλά κ η μητέρα μου πριν λίγο έκανε εγχείριση στο πόδι, το μαγαζί ακόμα δεν δούλεψε είχε κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα

κατά τα αλλα προσπαθούν να έχουν όσο χαμηλότερες τιμές γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, είναι και η μανα μου ιδεολόγος

κατερινγκ απο την εν λογω ταβερνα απο ολη την ΔΟ του λαμπη και τον Νεφιλιμ οταν ανεβουμε να επισκεφτουμε το αλεξις2044

κατερινγκ απο την εν λογω ταβερνα απο ολη την ΔΟ του λαμπη και τον Νεφιλιμ οταν ανεβουμε να επισκεφτουμε το αλεξις2044

θα σας περιμένουμε :D

Bookmarked :T:

Με την πρωτη ευκαιρια πεινας θα το τιμησουμε.

Μεσημερι ειναι ανοιχτα? Για φαγητο δουλειας.

μάγκες από την επομενη βδομάδα για μια βδομάδα οποιος πάει στο μαγαζί της μάνας μου, άμα πει πως είναι από το thelab στο τέλος του φαγητού θα έχει δώρο το γλυκό που είναι η μελάκι (γλυκό από μέλι, ζύμη που βράζετε με μέλι και ζαχαρούχο.. πολύ καλή φάση) η βαριενικ με βύσσινο

Με το που διαβασα τη περιγραφη απο το "μελακι" ετρεξαν σαλια πολλα !! Καλοκαιρι το κοβω να ανεβαινω αρα εχουμε ως τοτε!! Ευχομαι καλες δουλειες!

καλες δουλειες dunkel_Stern

αν και κατερινιωτης, ως φοιτητής ερχομαι συχνα θεσσαλονικη

μετα την εξεταστικη αν βρω ευκαιρια θα περασω (μονος η με παρεα)

να τιμήσω τα εδεσματα:p

Στην δίαιτα σήμερα, δεν χωνεύεται γμτ εκεί που είχες μάθει να τρως 2-3 burgers τώρα να τρως μόνο 1 :(

It was... tasty while it lasted :p

post-324-1416075080,0057_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.