Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

εκδρομη πας εσυ η σε ιντερνετ καφε ;

και προσεξε μη γυρισεις με 3 κιλα παραπανω

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
εκδρομη πας εσυ η σε ιντερνετ καφε ;

και προσεξε μη γυρισεις με 3 κιλα παραπανω

Ρε βλάκα έχει το ξενοδοχείο internet :p

Χμμ... problem?

RAC_9348.jpg

RAC_9350.jpg

RAC_9352.jpg

RAC_9351.jpg

έχει το ξενοδοχείο internet :p

Καλά ο Καντάφι δεν το διαβάζει το thread ;

Ο Μουμπάρακ έστω ;

ρε παιδιά τώρα σοβαρά σας αρέσει ο τερκενλής; το φύλλο του απο την φώτο και μόνο φαινεται πόσο χάλια είναι και η κρέμα.. μείγμα ! , και πριν πεταχτεί ο bezdin :p όχι δεν είμαστε ανταγωνιστές..

racer πανε παρε τριγωνα απο τον Ελενιδη.Ειναι κοντα στο μεγαρο μουσικης Ανθεων

ονομαζεται η οδος .Απο την κατω μερια εχει τις καφετεριες οπωτε πας για τερπον μετα του οφελιμου.Ποτε φευγεις btw?

κανε ενα πμ και εδω οπως προειπε ο alexis

Πήγαμε με τον Άλεξ στον "Γιάννη".

......:T:

RAC_9373.jpg

RAC_9374.jpg

RAC_9375.jpg

RAC_9376.jpg

RAC_9377.jpg

2cpu, για άλλη μια φορά ανέβηκα Θεσσαλονίκη και δε μπόρεσα να πάω.. :p Φεύγω αύριο το πρωί.

racer πανε παρε τριγωνα απο τον Ελενιδη.Ειναι κοντα στο μεγαρο μουσικης Ανθεων

ονομαζεται η οδος .Απο την κατω μερια εχει τις καφετεριες οπωτε πας για τερπον μετα του οφελιμου.Ποτε φευγεις btw?

κανε ενα πμ και εδω οπως προειπε ο alexis

Έχει και στο Πανόραμα [ή κάπου προς τα εκεί], ή πρέπει να ξανανέβω πάνω κάποια στιγμή γιατί τα έχω ξεχάσει; :p

Πόσο να φάω ρε Bill; Φυσιολογικές ποσότητες τρώω, δεν είμαι ακόμα έτοιμος για επίπεδο Dellman :p

Έχει και στο Πανόραμα [ή κάπου προς τα εκεί], ή πρέπει να ξανανέβω πάνω κάποια στιγμή γιατί τα έχω ξεχάσει; :p

Σωστα λες, εκει ειναι το κεντρικο του.Για να μην τον παιδευα και ανεβαινε Πανοραμα τον ειπα να παει στο

υποκαταστημα ;)

Ξανανεβα παντως για να τα θυμηθεις :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.