Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

για σουφλέ και μελέ σοκολάτας, τι χρησιμοποιώ ως σκεύος; Έχει στο σπίτι ένα ταψάκι με οπές για muffins. Κάνει;

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
για σουφλέ και μελέ σοκολάτας, τι χρησιμοποιώ ως σκεύος; Έχει στο σπίτι ένα ταψάκι με οπές για muffins. Κάνει;

ταψάκια μιας χρήσης από supermarket τα μικρούλια

ηταν λιγη η μπεσαμελ σε σχεση με τα υπολοιπα υλικα

οποτε προστεθηκε μπολικο τυρι και ανακατευτηκε με τα υπολοιπα υλικα

προσωπικα το βρηκα καλυτερο ετσι με πιο εντονη γευση:p

@eleozz Πρεπει να εχεις βαλει και μεγαλο νουμερο μακαρονια.Με 10αρι μου φαινονται...κανονικα το παστιτσιο δε θελει ~6 ;; :hm:

Απο τα καλυτερα σουβλακια που εχω φαει στην Αθηνα ,διπλα απο το σπιτι μου ειναι:

dsc03016mp.jpg

(οι πατατες μονο δεν αξιζουν)

με οτι υπαρχει στο ντουλαπι γινονται τα φαγητα:p

αν θες εμφανιση να πας σε κυριλε εστιατοριο:p

Απο τα καλυτερα σουβλακια που εχω φαει στην Αθηνα ,διπλα απο το σπιτι μου ειναι:

Εκ όψεως φαίνονται μέτρια.

Υπαρχουν και καλυτερα :rolleyes:

Εκ οψεως....

προσωπικα με την εμπειρια μου απο τα σουβλατζιδικα της πρωτευουσας που ειναι και πολλα ....

εφτασα να προτιμω να τρωω το 1/3 απο το σουβλακι που θα φαω καπου και θα ειναι το κρεας απο 5 μερες....

Αλλα σε μεγεθος εχω φαει και μεγαλυτερα και καλυτερα σε ποιοτητα,αλλα εκτος Αθηνων.

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.