Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Tιποτα απο οσα ειπες για τις πατατες δεν ισχυει ,το λαδι φταιει.

Καταρχας ειναι απο προσωπικη παραγωγη μαναβη απο το διπλανο χωριο.

Καμια σχεση με τις αγευστες της λαϊκης ή των μαρκετ.

Το δευτερο εχει μεσα καρυδι και μηλο!

@haya Ειναι μεσ'την μπιχλα εδω και 5-6 χρονια lol

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ωραιος!

Η φωτο στο pc μου ειναι κανονικοτατη δεν εχω ιδεα γιατι ανεβηκε στραβη :)

Ισως φταιει που ανεβηκε απο mac os :fun:

Βρηκα την απαντηση για οποιον τη θελει :p

Η φωτο βγηκε απο iphone. Το mac os αναγνωριζει πως βγηκε και σου τη γυρναει αυτοματα. Οταν τη στειλεις αλλου ομως σε χρηστη με windows ή την ποσταρεις καπου, τοτε δε μπορει να γινει αυτη η διαδικασια :)

post-1098-1416074964,0334_thumb.jpg

167664_136009273128484_100001582355079_207623_966361_n.jpg

χθες μαγείρεψα μοσχαρίσια μπριζόλα με αίμα, παναρισμενη σε μαύρο πιπέρι, πολύ ελαφρά ψημένη και από πάνω λευκη σάλτσα από τσιγαρισμένο μπέικον, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και κίτρινο τυρί...

...nom nom nom

Σου βαζω 7 στα 10 γιατι δε μπορω το αιμα αλλα εαν ηταν χωρις και ειχε τη γευση που φαινεται πως θα εχει παιζει να ητανε δεκαρι!

βασικά έπαθα πλακα πως ενώ το μαγείρεψα πρώτη φορα, μου βγήκε καλύτερο από αυτό που είχα φάει σε ρεστοράν (αρκετά καλο ρεστοράν).

οποτε την συνταγή την βάζω σε βαθμό δυσκολίας (και ειδικά από την στιγμή πως είμαι κάτω του μετριου μάγειρας) 3/10 XD

φυσικά το κρέας το ψήνεις όσο θέλεις, αλλα το κόλπο είναι μόλις το βάλεις σε καυτό τηγάνι, να την κουνάς γύρο γύρο στο τηγάνι για 5 δευτερόλεπτα

με αιμα ειναι ολα τα λεφτα... αλλα αυτο το μανιταρι.. :sick:

πεθαίαίαίαίαίαίαίαίαίαίαίαίνω για μανιτάρια, τα γουστάρω άπειρα.

τα συγκεκριμένα τα μάζεψαν οι γονείς μου από δασος (είναι κολλημένοι με μανιτάρια)

αλεποπορδες u know? :p </offtopic>
κοιτα... και εγω τα μαζευω.. δεν σημαινει οτι τα τροω κιολα

ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!!!!

άσε που άμα ξέρεις να τα μαγειρεύεις μπορείς να κανεις γευστικά και στην υφή να μοιάζουν με κρέας

Ωραια τα μανιταρια,αλλα ειλικρινα σου αρεσει να τρως τη μπριζολα με το αιμα?Αλλο να πεις αντε εχει λιγο αιματακι ,γιατι δε ψηθηκε καλα απο μεσα,αλλα υτο εδω ειναι τελειως αψητο απο μεσα.Τσαμπα η διαδικασια,σφαξε καλυτερα το γουρουνι και φατο ωμο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.