Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Βρηκα την απαντηση για οποιον τη θελει :p

Η φωτο βγηκε απο iphone. Το mac os αναγνωριζει πως βγηκε και σου τη γυρναει αυτοματα. Οταν τη στειλεις αλλου ομως σε χρηστη με windows ή την ποσταρεις καπου, τοτε δε μπορει να γινει αυτη η διαδικασια :)

post-1098-1416074964,0334_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

167664_136009273128484_100001582355079_207623_966361_n.jpg

χθες μαγείρεψα μοσχαρίσια μπριζόλα με αίμα, παναρισμενη σε μαύρο πιπέρι, πολύ ελαφρά ψημένη και από πάνω λευκη σάλτσα από τσιγαρισμένο μπέικον, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και κίτρινο τυρί...

...nom nom nom

Link to comment
Share on other sites

βασικά έπαθα πλακα πως ενώ το μαγείρεψα πρώτη φορα, μου βγήκε καλύτερο από αυτό που είχα φάει σε ρεστοράν (αρκετά καλο ρεστοράν).

οποτε την συνταγή την βάζω σε βαθμό δυσκολίας (και ειδικά από την στιγμή πως είμαι κάτω του μετριου μάγειρας) 3/10 XD

φυσικά το κρέας το ψήνεις όσο θέλεις, αλλα το κόλπο είναι μόλις το βάλεις σε καυτό τηγάνι, να την κουνάς γύρο γύρο στο τηγάνι για 5 δευτερόλεπτα

Link to comment
Share on other sites

με αιμα ειναι ολα τα λεφτα... αλλα αυτο το μανιταρι.. :sick:

πεθαίαίαίαίαίαίαίαίαίαίαίαίνω για μανιτάρια, τα γουστάρω άπειρα.

τα συγκεκριμένα τα μάζεψαν οι γονείς μου από δασος (είναι κολλημένοι με μανιτάρια)

Link to comment
Share on other sites

αλεποπορδες u know? :p </offtopic>
κοιτα... και εγω τα μαζευω.. δεν σημαινει οτι τα τροω κιολα

ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!!!!

άσε που άμα ξέρεις να τα μαγειρεύεις μπορείς να κανεις γευστικά και στην υφή να μοιάζουν με κρέας

Link to comment
Share on other sites

Ωραια τα μανιταρια,αλλα ειλικρινα σου αρεσει να τρως τη μπριζολα με το αιμα?Αλλο να πεις αντε εχει λιγο αιματακι ,γιατι δε ψηθηκε καλα απο μεσα,αλλα υτο εδω ειναι τελειως αψητο απο μεσα.Τσαμπα η διαδικασια,σφαξε καλυτερα το γουρουνι και φατο ωμο :p

Link to comment
Share on other sites

Ωραια τα μανιταρια,αλλα ειλικρινα σου αρεσει να τρως τη μπριζολα με το αιμα?Αλλο να πεις αντε εχει λιγο αιματακι ,γιατι δε ψηθηκε καλα απο μεσα,αλλα υτο εδω ειναι τελειως αψητο απο μεσα.Τσαμπα η διαδικασια,σφαξε καλυτερα το γουρουνι και φατο ωμο :p

μην νομίζεις, έχει διαφορά από το να το φας τελείως ωμο.

βασικά είναι πιο πολύ για να μείνουν τα ζουμιά μέσα, αλλα είναι καθαρά θέμα γούστου...

...επίσης m αρέσει πολύ και το medium rare.

απλά "προσθεου" μην κάνει κανεις καμια πλακα να μαγειρέψει χοιρινή μπριζόλα έτσι, θα μαζεύει τον εαυτό του με το κουταλάκι από αυτά που θα κολλήσει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.