Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Τουρλού στο φούρνο

Υλικά όλα ψιλοκομμένα σε λεπτές ροδέλες:

Πατάτα

Κολοκύθι

Πιπεριά

Ντομάτα

Υλικά θρυμματισμένα:

Σπιτική Μυζήθρα Χανίων

Φέτα

Πελτέ ντομάτας και νερό για να βοηθήσουν στο βράσιμο

Προτεινόμενα μπαχαρικά:

Αλάτι

Πιπέρι (Μαύρο χοντροκομμένο)

Πάπρικα

Ανακατεύουμε και στο φούρνο για 2μιση ώρες στους 200. Σημαντικό να παίξει ανακάτεμα ανά 40λεπτά για να μην αρπάξουν τα υλικά που βρίσκονται στην κορυφή

Βουαλά:

masa1.jpg

ξέχασα τη μυζήθρα και τη φέτα

masa2.jpg

έτοιμοοοοοο

masa3.jpg

ξέρω ξέρω....fufufufufufufufufu

το κρέας που είναι;

αν σου στείλω με πμ το πού θα φάω κάρτα? :hehe::hug:

κομμένα τα πολλά κρεατικά.....διατροφή και ποδήλατο....έχασα όλα τα πατσόκοιλα λέμε και φύγαν τα προγούλια του προσώπου :p

βαλε και μελιτζαναααααα

προσωπικα αντι να βαλω τοματα ετσι, τις περναω στο μιξερ αντι για πελτε ;)

φαγητό για λίγους

[ATTACH]42145[/ATTACH]

ρύζι με λαχανοκαρότο και ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ

Για ελάχιστους θα πρόσθετα! Για την ακρίβεια για έναν και για καμιά βδομάδα μέχρι να σου φύγει η βρώμα. : P

Για ελάχιστους θα πρόσθετα! Για την ακρίβεια για έναν και για καμιά βδομάδα μέχρι να σου φύγει η βρώμα. : P

αν είναι καθαρός ο παστουρμάς δεν μυρίζει πάνω σου ( εκτός αν τον τρίφτείς)

αν είναι καθαρός ο παστουρμάς δεν μυρίζει πάνω σου ( εκτός αν τον τρίφτείς)

για την ακριβεια το μειγμα μπαχαρικων-τσιμενι ειναι που κανει τη ζημια

εαν αφαιρεθει, χανει μεν σε νοστιμια αλλα μειωνονται δραστικα κι οι ανεπιθύμητες παρενεργειες

για την ακριβεια το μειγμα μπαχαρικων-τσιμενι ειναι που κανει τη ζημια

εαν αφαιρεθει, χανει μεν σε νοστιμια αλλα μειωνονται δραστικα κι οι ανεπιθύμητες παρενεργειες

Για περισσοτερη ακρίβεια φταει το μοσχοσιταρο που εχει το μειγμα. Αν ειναι φρεσκο και σπιτικο το μειγμα, δεν βρωμαει τοσο :dance3:

εγώ πάντως δεν έβγαλα τίποτα, ήταν νόστιμο και δεν βρωμάω :p

μονος σου το λες?? η στο ειπανε?? η κανουν τους ευγενικους :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.