Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Τουρλού στο φούρνο

Υλικά όλα ψιλοκομμένα σε λεπτές ροδέλες:

Πατάτα

Κολοκύθι

Πιπεριά

Ντομάτα

Υλικά θρυμματισμένα:

Σπιτική Μυζήθρα Χανίων

Φέτα

Πελτέ ντομάτας και νερό για να βοηθήσουν στο βράσιμο

Προτεινόμενα μπαχαρικά:

Αλάτι

Πιπέρι (Μαύρο χοντροκομμένο)

Πάπρικα

Ανακατεύουμε και στο φούρνο για 2μιση ώρες στους 200. Σημαντικό να παίξει ανακάτεμα ανά 40λεπτά για να μην αρπάξουν τα υλικά που βρίσκονται στην κορυφή

Βουαλά:

masa1.jpg

ξέχασα τη μυζήθρα και τη φέτα

masa2.jpg

έτοιμοοοοοο

masa3.jpg

ξέρω ξέρω....fufufufufufufufufu

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

το κρέας που είναι;

αν σου στείλω με πμ το πού θα φάω κάρτα? :hehe::hug:

κομμένα τα πολλά κρεατικά.....διατροφή και ποδήλατο....έχασα όλα τα πατσόκοιλα λέμε και φύγαν τα προγούλια του προσώπου :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

φαγητό για λίγους

[ATTACH]42145[/ATTACH]

ρύζι με λαχανοκαρότο και ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ

Για ελάχιστους θα πρόσθετα! Για την ακρίβεια για έναν και για καμιά βδομάδα μέχρι να σου φύγει η βρώμα. : P

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Για ελάχιστους θα πρόσθετα! Για την ακρίβεια για έναν και για καμιά βδομάδα μέχρι να σου φύγει η βρώμα. : P

αν είναι καθαρός ο παστουρμάς δεν μυρίζει πάνω σου ( εκτός αν τον τρίφτείς)

Έγινε επεξεργασία από filthy_dwarf
Link to comment
Share on other sites

αν είναι καθαρός ο παστουρμάς δεν μυρίζει πάνω σου ( εκτός αν τον τρίφτείς)

για την ακριβεια το μειγμα μπαχαρικων-τσιμενι ειναι που κανει τη ζημια

εαν αφαιρεθει, χανει μεν σε νοστιμια αλλα μειωνονται δραστικα κι οι ανεπιθύμητες παρενεργειες

Link to comment
Share on other sites

για την ακριβεια το μειγμα μπαχαρικων-τσιμενι ειναι που κανει τη ζημια

εαν αφαιρεθει, χανει μεν σε νοστιμια αλλα μειωνονται δραστικα κι οι ανεπιθύμητες παρενεργειες

Για περισσοτερη ακρίβεια φταει το μοσχοσιταρο που εχει το μειγμα. Αν ειναι φρεσκο και σπιτικο το μειγμα, δεν βρωμαει τοσο :dance3:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.