Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Τίγκα στη μετάλλαξη...;)

Παρακαλώ λέει στον κατάλογο ότι τα ελληνικά KFC χρησιμοποιούν μόνο ελληνικό πιστοποιημένο κοτόπουλο "Αγγελάκη" που τηγανίζεται σε λάδι χωρίς trans fat. :p

καλά μάγκα ετσι κ ειχα αυτό το ταψί μπροστά μου με τα λαζάνια ποιος γαμ@ει τα πηρουνια και τα πιάτα . ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Δεν θα μου κανει εντυπωση αν αρχισουν και γραφονται στο TheLab.gr ατομα που βρεθηκαν εδω απο google fu για να ποσταρουν στο συγκεκριμενο θεμα.

Ειπα να εκδικηθώ για την ζημιά που έπαθα εχθές βράδυ...

Παΐδια-Πανσετες footage :hehe:

fai4.jpg

Enhance

fai4.png

μουσακάς :drool:

attachment.php?attachmentid=39987&stc=1&d=1278267144

με αφορμή τον μουσακά στο πιάτο να πω το πόσο ΠΟΛΥ με ενοχλεί στα εστιατόρια να παραγγέλνεις μια μερίδα μουσακά και να σου πασάρουν ένα κομματι σαν το μικρότερο απτα δυο που εχεις στο πιάτο σου....εγω θέλω 4 τέτοια ...

με αφορμή τον μουσακά στο πιάτο να πω το πόσο ΠΟΛΥ με ενοχλεί στα εστιατόρια να παραγγέλνεις μια μερίδα μουσακά και να σου πασάρουν ένα κομματι σαν το μικρότερο απτα δυο που εχεις στο πιάτο σου....εγω θέλω 4 τέτοια ...

Τοσο ειναι η μεριδα.

Το παραξενο ειναι αλλο.

Στην εστια τρως ενα κομματι παστιτσιο και νομιζεις οτι θα σου βγει απο τη μυτη ενω το παραδοσιακο "ταψακι" της μαμας ,"το χεις" στο χαλαρο.:shifty:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.