Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
teaser....

bromiko1.jpg

λεπτομέρειες later (θέτει πάντως σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο βρώμικο της πόλης) :p

Χαιδαρι δεν ειναι αυτο?

Έχει Ιερά Οδό και Σπύρου Πάτση, έχει και Ψυρρή...

Καλύτερο βρώμικο της πόλης είναι στη Μιχαλακοπούλου (μάλλον)..

Τα καλυτερα που χω φαει,ειναι στα Καμινια Πειρεα,αλλα δεν θυμαμαι ονοματα...

Εχω φαει απο 3-4 και πραγματικα εχουν τα καλαμακια τα μεγαλα ,φοβερο ψησιμο και απο ποιοτητα αψογα.Καμια σχεση με εδω μερια που τρως σουβλακι και νομιζεις οτι τρως κουναβι.

teaser....

λεπτομέρειες later (θέτει πάντως σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο βρώμικο της πόλης) :p

Σε σχεση με το αυθεντικον τι λεει ?

bromiko2.jpg

Νομίζω οτι το Αυθεντικόν το πατάει.......κυρίως για 2 λόγους. Έχει σωστότερο ψήσιμο στα κρεατικά, οι πατάτες είναι ελαφρά καλύτερες.....Γενικότερα πάντως νομίζω οτι έχει να κάνει με το σύνολο του σαντουιτς που είναι πιο τακτοποιημένο και είναι σωστά τοποθετημένα τα υλικά......Στο Αυθεντικόν μπορεί να μασουλήσεις αριστερή γωνία και να βρεις μόνο πατάτες π.χ. Στο Vromiko μοιράζουν τα υλικά σωστά μέσα και από όπου και αν δαγκώσεις τσιμπάς όλα τα υλικά από λίγο όπως φαίνεται και στη φωτο.

Ενα μικρο παρακμιακό(εξωτερικα) γωνιακό σουβλατζίδικο <<Το ελληνικον>> το έχετε δει/φαει?

Βρίσκεται στο Ελληνικο- Ιασωνιδου , και όποτε περνάω απο εξω ειναι πάντα γεματο.

Ουρα 10 ατομα και οι μισοι είναι στο πεζοδρόμιο :hehe:

Δεν εχω δοκιμάσει ποτε, πρέπει κάποια στιγμη να το τιμήσω.:nerd:

Νομίζω οτι το Αυθεντικόν το πατάει.......κυρίως για 2 λόγους. Έχει σωστότερο ψήσιμο στα κρεατικά, οι πατάτες είναι ελαφρά καλύτερες.....Γενικότερα πάντως νομίζω οτι έχει να κάνει με το σύνολο του σαντουιτς που είναι πιο τακτοποιημένο και είναι σωστά τοποθετημένα τα υλικά......Στο Αυθεντικόν μπορεί να μασουλήσεις αριστερή γωνία και να βρεις μόνο πατάτες π.χ. Στο Vromiko μοιράζουν τα υλικά σωστά μέσα και από όπου και αν δαγκώσεις τσιμπάς όλα τα υλικά από λίγο όπως φαίνεται και στη φωτο.

Thnx... πρεπει να κανονισουμε ομαδικη συγκριση μου φαινεται :hehe:

Τι μας εκανες τωρα με τη σαντουιτσαρα!!!!

Απο τιμες?

το ψωμακι απο μεσα φαινεται σαν να ναι ψημενο στην σχαρα (?) .Κατι που δεν ισχυει με το Αυθεντικον!

Τι μας εκανες τωρα με τη σαντουιτσαρα!!!!

Απο τιμες?

το ψωμακι απο μεσα φαινεται σαν να ναι ψημενο στην σχαρα (?) .Κατι που δεν ισχυει με το Αυθεντικον!

Και βεβαια γινεται ... αρκει να το ζητησεις ! ;)

σα μέγεθος είναι x1.5-x1.8 (μιλάμε για τέτοια ακρίβεια στη μέτρηση) μεγαλύτερο από το αυθεντικόν.

και στο αυθεντικόν μπορείς να ζητήσεις ψημένο ψωμάκι......

από τιμές 5 έως 6 ευρώ ανάλογα το κρεατικό.

εγώ συνήθως παίρνω με πανσέτα και η ταρίφα είναι 6ευρώ...

είδα όμως καταπληκτικά μπιφτεκάκια κεμπάμπ λουκάνικα και καλαμάκια χοιρινά, κοτόπουλο, κοτομπέηκον για αλλαγή :D

ρε παιδια εχω να φαω 2 μερες και εχω λυσαξει θελω να τα ξεσκισω ολα . Τι λετε να φαω ? Περιμενω προτασεις

ρε παιδια εχω να φαω 2 μερες και εχω λυσαξει θελω να τα ξεσκισω ολα . Τι λετε να φαω ? Περιμενω προτασεις

φοιτητής; :p

όχι ρε . xD αλλα σιγουρα πολυ πεινασμενος δεν εχει κ καθολου φαι εδω μ καλοφαινεται η σκλυλοτροφη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.