Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
75ευρώ η βενζίνα για Σαλόνικα αναλογικά με τα νούμερα και καταναλώσεις του προηγούμενου post :p

Μέσα και για Σαλόνικα.....Χρωστάω και μια παρουσία από την περυσινή πίτα (ακόμα το χω στεναχώρια Πετράν ακούς?)

Ο Πέτρος δεν είναι Θεσσαλονίκη αλλά λίγο πιο βόρεια. (αν δεν είχες εμένα να στο θυμίζω θα το είχες ξεχάσει μέχρι τώρα, είδες κουτούτσικο;:p)

:offtopic2:

75ευρώ η βενζίνα για Σαλόνικα αναλογικά με τα νούμερα και καταναλώσεις του προηγούμενου post :p

Στους φίλους όμως την αφήνεις τσάμπα και απλά κάνεις thread παραπόνων, έτσι δεν πάει; :hehe:

001_4193b.jpg

Εγώ ακόμα περιμένω να μας πεις πως τις έφτιαξες τις γρανίτες και από που πήρες τα "χωνάκια" :)

Παγωτάκια είναι όχι γρανίτες. Από το ντία νομίζω 16 ευρώ οι 4 παγωτοθήκες (δεν θές να ξέρεις τι βγάζει η αυτόματη διόρθωση του mozilla στη λέξη "παγωτοθήκες"), για κάποιον που είχε ρωτήσει. Απλά στύβω το πορτοκάλι και το βάζω ζ' γκατάψξ.

Απο τα DIA,16 ευρω οι 4 παγωτοθηκες.Στιβει τα πορτοκαλια και τα βαζει στην καταψυξη.

EDIT:Με προλαβαν

Κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι Basmati.

dsc01691iz.jpg

dsc01689ek.jpg

+

Μπιφτεκακια με πατατοσαλατα (μουσταρδα/μαγιονεζα μεσα)

dsc01699m.jpg

Και για το βραδυ ...

dsc01697.jpg

Muahhahh αγελαδιτσα το γιαουρτακι λες ε?

Απο γιαουρτακια εμενα το yotopia με κομματακια απο cookies με τρελαινει αφανταστα!!!

Muahhahh αγελαδιτσα το γιαουρτακι λες ε?

Απο γιαουρτακια εμενα το yotopia με κομματακια απο cookies με τρελαινει αφανταστα!!!

Αυτό που λες δεν είναι γιαούρτι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.