Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

well, αν κάτι δεν σου κάνει πολύ εντύπωση βάλτου Tabasco ή τσίλι σος (οχι έτυμη ) και αλλάζει. Έχει πολύ έντονη γεύση ίσος και να επηρέασε

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση ξαναδοκιμαζα την Φιξ

Τελικα ξανακυκλοφορισε αυτη;

Την ειδα και χτες σε μια πλατεια..:...:

Κοπριτη και απο προηγουμενες φωτογραφιες σου,σε παραδεχομαι!

Κανεις καλα φαγια.

και τα 2 σου πιατα ρε κοπρτιτη....!!!!....νταξ...κανει μπαμ οτι εχεις παει το cable management ενα βημα πιο περα.

(αν και το αλλο ηταν πιο σωστα δομημενο..μονο το sleeving στα λαχανακια ελειπε)

εσεις μπορειτε να τρωτε οσο θελετε κ οτι θελετε...

εγω μπορω να φαω το φρουτακι μου και τη σαλατουλα μου;;;;;

και εγώ με σαλάτες και γιαουρτάκια την βγάζω σύντεκνε , μαζί στον αγώνα για την νίκη ! (ούτε διαφήμιση για κόμμα ε?)

έτσι το γιαούρτι από δίπλα. μικρός αρνιομουν να φάω γεμιστά ή ντολμάδες αν δεν υπάρχει γιαούρτι

Μα πραγματικά δεν γίνεται να τα φας χωρίς γιαούρτι! Είναι σαν burger χωρίς μπιφτέκι, hot dog χωρίς λουκάνικο,σουβλάκι χωρίς γύρο, fragma χωρίς Σουηδέζες ρε αδερφέ!

Προχθές που είχε κάνει ταψί γεμιστά είχα πάρει γιαούρτι κουβά τους ενός κιλού :hehe:

Τα γεμιστα τα τρωω και χωρις γιαουρτι.No prob.Ντολμαδες οντως θελουν λιγο γιαουρτακι :D

Γεμιστα ομως εμενα με τρελαινει πολυ ο κιμμας!!!:woot:

Τα γεμιστα τα τρωω και χωρις γιαουρτι.No prob.Ντολμαδες οντως θελουν λιγο γιαουρτακι :D

Γεμιστα ομως εμενα με τρελαινει πολυ ο κιμμας!!!:woot:

τι άλλο έχουν τα γεμιστά εκτος του κύμα?

α! αυτό το περιτύλιγμα ντομάτας η πιπεριάς λες?:hehe:

πάντως εμενα μου αρέσουν τα γεμιστά που γίνονται με ντομάτα και όχι με πιπεριά :innocent:

ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!!!!!!!!

Γεμιστά χωρίς κύμα είναι σαν μπριζόλα χωρίς κρέας

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ όπως είμαι! :p

ps: να τι τρώω κάθε μέρα .

Οχι ρε πατε καλα ,ποιος ειπε για σκετο κυμμα?

Ελεηνο δεν θα το τρωγα.

ΡΥΖΙ ΜΕ λιγο ΚΥΜΑ for me!!!!:worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.