Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
100530133555.jpg

Η σάλτσα με τι είναι στη σαλάτα;

Πολλα ζουμια.

Η σαλτσα δεν εδεσε.

Moar ψωμοβουτημα.

full πρωτεΐνη ε;

Φανταζομαι οχι,αφου σου πα δεν τα ξερω γω αυτα.Κρεας να ναι .... (ειμαι λιγο λατρης ) :X:

Φανταζομαι οχι,αφου σου πα δεν τα ξερω γω αυτα.Κρεας να ναι .... (ειμαι λιγο λατρης ) :X:

Δεν χρειαζεται να εισαι διατροφολογος ή βιοχημικος για να ξερεις τα βασικα θρεπτικα στοιχεια.

Δεν χρειαζεται να εισαι διατροφολογος ή βιοχημικος για να ξερεις τα βασικα θρεπτικα στοιχεια.

σωστα

το πρωτο quote θα μπορουσε καλλιστα να ειναι και της Ντουβλη εδω που τα λεμε

τι γινεται και δεν ξεκολάτε απ'την οθόνη του υπολογιστή ούτε την ώρα του φαγητού;

Φάτε σαν άνθρωποι σε τραπέζι στη κουζίνα/τραπεζαρία και όχι μπροστά σε ενα pc....

τι γινεται και δεν ξεκολάτε απ'την οθόνη του υπολογιστή ούτε την ώρα του φαγητού;

Φάτε σαν άνθρωποι σε τραπέζι στη κουζίνα/τραπεζαρία και όχι μπροστά σε ενα pc....

και πως θα βλεπουμε τις αγαπημενες μας σειρες ταυτοχρονα???:p

Προτεινω poll του στυλ που τρωτε.(pc //τραπεζαρια)

:X:

Προτεινω poll του στυλ που τρωτε.(pc //τραπεζαρια)

:X:

θα μπεί σαν επιλογή και η τουαλέτα; ξέρω και τέτοιες περιπτώσεις

Φετα-πεπονι, φετα-καρπουζι, πραγματικα απορω πως τα τρωτε.... :sick:

Σιγα ρε Laperkeδες...Στην κουζίνα του HILTON γεννηθήκατε; Η σε άλλη χώρα;

Και μου κάνει πολύ εντύπωση που βλέπω πολλά κρητικόπουλα να απορούν! με τις διατροφικές συνήθειες άλλων ανθρώπων... Πολύ όμως.....

θα μπεί σαν επιλογή και η τουαλέτα; ξέρω και τέτοιες περιπτώσεις

αμα σκάσει το may day - αμμόλατα να γλυτώσεις θα το κάνεις και αυτό

Και μου κάνει πολύ εντύπωση που βλέπω πολλά κρητικόπουλα να απορούν! με τις διατροφικές συνήθειες άλλων ανθρώπων... Πολύ όμως.....

για τι πράγμα μιλάς ;

Δηλαδη επειδη δε μας αρεσει το καρπουζι με φετα σημαινει οτι δεν ειμαστε Ελληνες? Θεμα γουστου ειναι πιστευω....:getlost:

Αυτο με τους κρητικους τι εννοεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.