Cube8 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Σκέφτομαι να βάλω κι εγώ νερό στο εργαλείο μου και σκέφτηκα να ξεκινήσω με κάτι απλό. Βρήκα αυτό στη σελίδα του e-shop. Μου φαίνεται καλό. Περιμένω γνώμες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Αύγουστος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 φίλε αυτή η υδρόψυξη είναι χάλια!!!πόσα λεφτά διαθέτεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Αύγουστος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Κι έλεγα ότι η thermaltake θα ήταν καλή σ'αυτό. Λέω να δώσω μέχρι 90-100. Τι έχεις να προτείνεις; Δε θέλω σπουδαία πράγματα. Απλά να ξεκινήσω σε αυτόν τον τομέα. ’ντε και κάποια στιγμή να βάλω και στη VGA... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect Αύγουστος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Μπορείς να βάλεις μια L30 , ένα μπλοκ D-Tek ή eleven και ένα ψυγείο . Αυτά θα σου πάνε περίπου 120 αλλά είναι πολύ πιο σοβαρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Αύγουστος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Ευχαριστώ για τη συμβουλή, effect! Θα δω τι άλλα υπάρχουν στο πλαίσιο και θα ζητήσω γνώμες. Πάντως οποιεσδήποτε άλλες γνώμες θα είναι δεκτές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Αύγουστος 20, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Αυτή η αντλία πώς σου φαίνεται????? CPU Block????? Ψυγείο????? Επίσης θέλω να ξέρω τι παρελκόμενα θα χρειαστούν (σωληνάκια και τέτοια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect Αύγουστος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Κοίτα δεν είναι άσχημα. Δεν θες να περάσεις τα 100E γιαυτό. Το ψυγείο είναι εντάξει. Το μπλοκ δεν το έχω δοκιμάσει αν και από ότι ξέρω τα μπλοκ της alphacool συνεργάζονται καλά με χαμηλής ροής αντλίες όπως είναι αυτή που έχεις επιλέξει. Γενικά αν δεν θες να περάσεις τα 100 μάλλον δεν μπορείς να κάνεις καλύτερο συνδιασμό. Αν και πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για το μπλοκ του eleven που φημίζονται για την λειτουργία τους με τέτοιες αντλίες. Από κει και πέρα θες δύο ρακόρ σπείρωμα 1/4 έξοδο 1/2 για το ψυγείο και αν επιλέξεις αυτό το μπλοκ άλλα δύο. Τέλος θες σωλήνα. Υπάρχει ο απλός PVC στα 2-3Ε το μέτρο και ο Tygon στα 15-16Ε το μέτρο. Μάλλον προτίμησε απλό αφού δεν θες να ξοδευτείς, εξάλλου και η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.