jros3e Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Τι λέτε. Αξίζει για κάποιον που παίζει Counter - War Of Warcraft κτλ να έχει αυτήν την καρτούλα στο σύστημά του;http://www.killernic.com/products/nic.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Αύγουστος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 Την εχω ξανα δει την καρτα και μου προξενησε το ενδιαφερον. Κανει αραγε αυτα που λεει ή ειναι μια απλη καρτα δικτυου; Υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα;Θα περιμενω σχολια γιατι εγω δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 "Show off" your network card for once. Let everybody know you've got the competitive advantage with our deadly-looking and efficient heat sink from Thermaltake. Τσσσσσσσσσσ! Μαγκιά ε? Τίποτα άλλο νομίζω εκτός από κάτι φανταζί που αμφιβάλω αν προσφέρει κάτι παραπάνω σε εμάς εδώ...Αν δεν κάνει κάτι ο ΟΤΕ και οι άλλοι πάροχοι γενικά μην περιμέντε βελτίωση των pings και κτλ κτλ... Να αρχίζουμε να βάζουμε phase και στις κάρτες δικτύου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Αύγουστος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 When your health is down, and the Boss is almost dead, your spells will cast with no delays and no hesitation.Εχουν ScreenShots απο WoW με κατι παραδειγματα σαν την παραπανω προταση.Αστεια μου φαινονται :SLagforge turns into Ironforge as you can now run through the city without stuttering and lurching.Αυτο και αν ειναι αστειο... Θες Hardware με @@ και οχι αστεια να πετυχεις το απο Lagforge σε Ironforge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=2865&p=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 19, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 Βασικα η καρτα ειναι π@π@ρι@ ...αν δεν εχεις HARDWARE που πας ρε μητσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Αύγουστος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 δεν αξίζει πιστεύω εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Mαλλον μιλαμε για πολυ εφε και ουσια μηδεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.