ennia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Εχω 2 αποριες στο PRO 6. 1. Μπορω να παιξω διπλο με ενα gamepad και ενα πληκτρολογιο?2. Μπορω μεσω νετ να κανω ενημερωση, ή κατι τετοιο, ετσι ωστε να μετακινηθουν οι παιχτες στις νεες τους ομαδες. Ή μηπως χρειαζεται καποιο σχετικο πατσακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 nai -oxiγια το όχι κατεβάζεις το πατς από wehellas.tk τα παλικάρια έχουν κάνει ατελείωτη δουλειά. Αλλά να πω την αλήθεια το εντελώς τελευταίο που είχε λίγη δουλειά παραπάνω δεν το έβαλα. Έβαλα το installable Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 κατσε γιατι με τα νια-οχι με μπερδεψες.......... για το πατσ βρηκα πληροφοριες.... για την πρωτη ερωτηση η απαντηση σου πια ειναι? εγω προσπαθησα να το βαλω να παιξει διπλο αλλα το πληκτρολογιο δεν διαλεγε ομαδα... ισως να θελει καποιες ρυθμισεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Αύγουστος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Για να παίξεις διπλό μέ ένα gamepad και το πληκτρολόγιο πρέπει να πας στα settings και στον player 1 να το αφήσεις κένο (δλδ -- ) και στο player 2 να βάλεις το gamepad. Εγώ πάντως έτσι το έχω και μπορώ να παίξω διπλό. Edit: Τα settings τα κάνεις πριν μπεις στο game, μεσα στο φάκελο του PES υπάρχει ένα αρχείο που λέγετε Settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 με τις ρυθμισεις που μου ειπες............επιλεγω ομαδα με το πληκτρολόγιο και οταν πρεπει να επιλεξω ομαδα με το gamepad δεν κανει τιποτα. Δηλ. στο δευτερο παιχτη δεν μπορω να επιλεξω με κανενα απο τα δυο. τι γινεται τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Αύγουστος 21, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2007 Απο τα settings του gamepad πρεπει να ορισεις ολα τα κουμπια, π.χ τα βελακια,σουτ,πασα κ.τ.λ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 21, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2007 ok! δουλευει ......................... Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.