SirDiman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 Καλησπέρα κόσμε! Ζητώ την βοήθεια σας για να μου πείτε ποιο DVD RW με LightScribe να επιλέξω μιας και το LG εφυγε πολυ γρηγορα...Καταρχάς το drive πρεπει να εχει/ειναι τα παρακατω(ξερω ειμαι λιγο παραξενος ) : -Να είναι καλό στις εγγραφές -Να ειναι Dual Layer! -Κατα προτίμηση μαύρο χρώμα(αλλιώς το βάφω δεν ειναι πρόβλημα) -και τέλος αν γίνεται να είναι SATA Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Lazy Dog Αύγουστος 20, 2007 #3 Αύγουστος 20, 2007 Samsung Double Layer LS Bulk Black Asus SATA Lightscribe 1814BLT Τα δουλεύω καιρό και μπορώ να τα προτείνω.
SirDiman Αύγουστος 20, 2007 Author #4 Αύγουστος 20, 2007 σε ευχαριστώ φίλε μου , αλλά και εγω χτες που κοιταξα και δεν τα είδα? Το σαμσυνκ λεει τιποτα ή ειναι μαπα?? Μαλλον παω για το ASUS!
Lazy Dog Αύγουστος 20, 2007 #5 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman [Σήμερα, στις 15:14] Το σαμσυνκ λεει τιποτα ή ειναι μαπα??Μαλλον παω για το ASUS! Και τα δυο μου έχουν βγει πάρα πολύ καλά. :flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.