argirisxt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2007 τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω στο Comodo???απενεργοποιησα τον επόπτη δικτύου γιατι ειχε προβλημα με το μtorrent και μ εκοβε το download ετσι ειναι μια χαρα,λετε να υπάρχει πρόβλημα???υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω?
SirDiman Αύγουστος 19, 2007 #2 Αύγουστος 19, 2007 Να βάλεις άλλο firewall( zone allarm) γιατί αυτό δεν μου γεμίζει το μάτι
blkik Αύγουστος 19, 2007 #3 Αύγουστος 19, 2007 Το comodo είναι μια χαρα. Απο το zone alarm τουλάχιστον που χρησιμοποιουσα πιο π΄ριν για πάνω από χρόνο καλύτερο και προ πάντων πιο ελαφρύ.Μπορεί να μην έχει τόσο φιλικο και έυκολο menu αλλα δεν αφήνει τίποτα να περάσει χωρίς να σε ρωτήσει.Αν εξαιρέσεις αυτο το προβληματάκι που έχει με τα p2p και τα κόβει αν δεν κλήσεις τον επόπτη δικτύου είναι μια χαρά.Από ρυθμίσεις το έχω στις προσωπικές ρυμθίσεις και έχω προσθέσει μόνος μου κάποια προγράμματα που θέλω να έχουν πρόσβαση στο net. Για τα άλλα με ρωτάει.Κάτι που μάλλον πρέπει να κάνεις είναι στην ανάλυση συμπεριφοράς εφαρμογών στην καρτέλα ανάμοικτες να μειώσεις το επίπεδο συχνότητας ειδοποιήσεων για να μην σε πρήζει συνέχεια.
osiris Αύγουστος 19, 2007 #4 Αύγουστος 19, 2007 χωρις να θελω να κατακρινω το zοne alarm πριν 2 μερες εκανα format..και ακομη δυο φιλαρακια με το ιδιο προβλημα (παγωνε το ανοιγμα σελιδων μετα απο 5 λεπτα)..
argirisxt Αύγουστος 19, 2007 Author #5 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman [Σήμερα, στις 17:44] Να βάλεις άλλο firewall( zone allarm) γιατί αυτό δεν μου γεμίζει το μάτι παντα zone alarm ειχα και παντα ειχε προβλημα με το true service οταν το φτιαχνουν θα ειμαι ο πρωτος που θα το ξαναβαλω στο μηχάνημα μ μεχρι τοτε.............
kallileo Αύγουστος 19, 2007 #6 Αύγουστος 19, 2007 To Ζοne Alarm ειναι απαρχαιομενο πλεον και πεταει μπλε οθονες παντου. Το Comodo ειναι καλυτερο παντου...Για να χρησιμοποιησεις σωστα το Comodo πρεπει να μαθεις να χρησιμοποιεις Rules. Δηλαδη πρεπει να προσθεσεις ενα rule με την port που χρησιμοποιεις για την λειτουργια του mTorrent. Μην πειραζεις το εποπτη.
argirisxt Αύγουστος 20, 2007 Author #7 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 22:43] To Ζοne Alarm ειναι απαρχαιομενο πλεον και πεταει μπλε οθονες παντου. Το Comodo ειναι καλυτερο παντου...Για να χρησιμοποιησεις σωστα το Comodo πρεπει να μαθεις να χρησιμοποιεις Rules. Δηλαδη πρεπει να προσθεσεις ενα rule με την port που χρησιμοποιεις για την λειτουργια του mTorrent. Μην πειραζεις το εποπτη. μπορεις να μ πεις πως ακριβως να το κανω αυτο???γιατι σκουρα τα πραγματα......εκανα προσθήκη κανόνα αλλα τπτ δ ξερω πως να το ρυθμίσω
argirisxt Αύγουστος 20, 2007 Author #8 Αύγουστος 20, 2007 λαθος δ ειναι???παντως σωστο δ ειναι.........
kreach Σεπτέμβριος 1, 2007 #9 Σεπτέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω στο Comodo???απενεργοποιησα τον επόπτη δικτύου γιατι ειχε προβλημα με το μtorrent και μ εκοβε το download ετσι ειναι μια χαρα,λετε να υπάρχει πρόβλημα???υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω? Θα πας εδώ http://portforward.com/english/softwarefw/ComodoFirewall/ComodoFirewallindex.htm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.