xdanger Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 έστεισα ένα μηχανημα με cpu e6300, mobo aopen i965GM-IFM, SPU 570W, και IDE σκληρό μέσω SATA2PATA board converter (η μητρική δεν υποστηρίζει IDE) στην αρχη άνοιξα το core temp και μου εδειχνε θερμοκρασίες 35-36c idle και 51c εχωντας το orthos για μια ώρα ανοιχτο μετά από λίγη ώρα έκλεισε ο υπολογιστής απότομα, το ξανάκανε αυτό κανα 2 φορές και τώρα όποτε πάω να ανοιξω το core temp κλείνει κατευθείαν λέτε να έχει πρόβλημα η cpu?o cpu είναι SL9SA με Β2 steping και δεν του έχω κάνει o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 Πρέπει να έχεις το core temp 0.93 για αυτό στο κάνει αυτό!!Κατέβασε την 0.94! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdanger Αύγουστος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 0.95 έχω, δλδ δεν έχει πρόβλημα η cpu? βάζω ενα παιχνιδι τώρα για να δω πως θα πάει, μόνο με το orthos δεν κλείνει και ας το αφηνω 1+ ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 Χμ αυτό μου κάνει εντύπωση. Δοκίμασα μόλις την 0.95 και παίζει κανονικά σε μένα.Αν με το orthos παίζει κανονικά και όταν πας να ανοίξεις το core σου κολλάει/σβήνει, τότε πολύ πιθανό να παίζει ασυμβατότητα με το τελευταίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdanger Αύγουστος 18, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 δλδ η cpu δεν έχει πρόβλημα? ρωτάω επειδή την πείρα μεταχειρησμένηκαι μένα τις 2-3 πρώτες φορές ξεκινησε μια χαρα μετα άρχησε τις επανακινήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect Αύγουστος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 Συμβαίνει σε πολλούς να reboot όταν ανοίγουν coretemp. Λένε ότι με την 0,94 έκδοση δεν συμβαίνει. Αλλά μη σε απασχολεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 Εξήγησέ μας καλύτερα.Σου κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια τώρα? ή μόνο με το core σου κάνει τα στραβά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdanger Αύγουστος 18, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 μόνο με το core έκανε reboot, έβαλα το 0,94 και δουλευει εντάξειthanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 Ωραία, ανέβασε τον λίγο τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdanger Αύγουστος 18, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 αυτό θα ήταν η επόμενη ερωτηση μου, επειδή η mobo έχει ενσωματομένει vga πόσο λες να με φρενάρη? πρέπει να προσέξω κάτι επειδή έχω ακούση ότι αν υπάρχει ενσωματομενη vga δεν κάνει για o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 19, 2007 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 Χμ δε γνωρίζω να σου απαντήσω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 19, 2007 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από xdanger αυτό θα ήταν η επόμενη ερωτηση μου, επειδή η mobo έχει ενσωματομένει vga πόσο λες να με φρενάρη? πρέπει να προσέξω κάτι επειδή έχω ακούση ότι αν υπάρχει ενσωματομενη vga δεν κάνει για o/c Αν είναι έτσι με λίγα λόγια η μητρική σου ειναι καπως low profile.. όποτε ξέχνα τον υπερχρονισμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.