Daywalk3r Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 γεία σας παίδες εκανα φορματ πρόσφατα και όταν πήγα να εγκαταστήσω το scanner, μου εβγαλε οτι ελειπαν τα αρχεια sccbase.dll και slbcsp.dll, επιπλέων δέν μου βγάζει την επιλογή δίορθωση και ενώ εψαξα για λύση και στο site της hp δεν βρήκα καμία λύση αν καποιος γνωρίζει σας παρακαλώ ας με βοηθήσει γιατι χρειάζομαι τον σαρωτή επιγόντως ... ευχαριστώ προκαταβολικά...!με εκτίμισηDaywalk3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 Αν πας εδω -->Automatic Software Detection και τρεξεις την εν λογω εφαρμογη δεν βρισκει τιποτα?Προσωπικα με βοηθησε οταν ειχα χασει τον cd με τους driver ενος photosmart εκτυπωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalk3r Αύγουστος 19, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 τίποτα δεν κάνει μα τι σημβαίνει με το σαρωτή μου ρε παίδες? τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Αύγουστος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Daywalk3r [18-08-2007 21:38] γεία σας παίδες εκανα φορματ πρόσφατα και όταν πήγα να εγκαταστήσω το scanner, μου εβγαλε οτι ελειπαν τα αρχεια sccbase.dll και slbcsp.dll sccbase.dll download slbcsp.dll download δοκιμασε με αυτα τα αρχεια.λογικα θα λυθει το προβλημα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalk3r Αύγουστος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 αυτά τα αρχεία τα κάνω απλή εγκατάσταση ή πρεπει να τα βάλω σε καμια καταχώριση του μητρόου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 Δεν φταίει το scanner σου. Τα installers της HP είναι γνωστά για τις ***** τους. Κάνε browse το αρχείο, όταν σου το ζητήσει, θα το βρεις με το search των Windows. Θέλει πάλη, ελπίζω ότι έχεις κατεβάσει νέους drivers από το site ε; Καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalk3r Αύγουστος 21, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2007 παιδία και πάλι τπτ ουτε τα βρήσκει ενω τα κατέβασα ούτε τπτ μήπως πρέπει να μπώ στο μητρώο και να τα βάλω μόνος μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 21, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Daywalk3r [Σήμερα, στις 01:42] παιδία και πάλι τπτ ουτε τα βρήσκει ενω τα κατέβασα ούτε τπτ μήπως πρέπει να μπώ στο μητρώο και να τα βάλω μόνος μου? Τα αρχεία που κατέβασες κάντα copy/paste στο φάκελλο c:\windows\system32 και ξαναδοκίμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2007 Τα κατέβασες αλλά που τα έβαλες; Δώσε μερικά screenshots από το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.