theo_mich Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 εχω το σκληρό από ενα αλλο υπολογιστή αλλα όταν το συνδέω στο δικό μου δεν μπορώ να τον ανοίξω. στο βιος φένεται κανονικα και στη διαχείριση συσκευών αλλά για να ανοίξει θέλει φορματ .υπάρχει άλλος τρόπος χωρις φορματ φυσικά εννοείται ? ( τα δεδομένα που περιεχει είναι ζήτημα ζωής λαι θανάτου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 file scavenger είναι το προγραμματάκι για ανάκτηση δεδομένων...μέσα από windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 μα πως θα κάνω ανάκτηση δεδομένων όταν δεν τον βλέπει καν ο explorer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 linux live cd είναι η λύση που μάλλον ψάχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 επειδη δεν ειμαι γνώστης μηπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει καλύτερα? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Δεξί κλικ My Computer -> Manage -> Disk Management -> και πρέπει να τον βλέπεις εκει μέσα. Πώς φαίνεται? Βλέπεις Unpartitioned space ή κάποιο partition? Τι χρώμα έχει το partition? Αν δεν βλέπεις τιποτα σαν partition κάνε δεξί κλικ στο όνομα του και Import foreign disk και θα στον φέρει κανονικά Δοκίμασε και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 στη διαχείριση δίσκων φαινεται χωρις παρτισιον δλδ μαύρο αλλα δν υπάρχει η επιλογή που είπες μόνο μετατροπή σε δυναμικό και ιδιοτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 παρατήρηση: ο σκληρός είναι ΙDE samsung 160gb αν και δεν πιστευω να παίζει ρόλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Δοκίμασε δεξί κλικ και πάνω στο μαύρο κομμάτι...αλλά και τέρμα αριστερά στο όνομα του. Πρέπει να δεις import foreign disks Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 οι επιλογες είναι μετατροπή σε δυναμικό, ιδιότητες, βοήθεια και νεο διαμέρισμα, ιδιότητες, βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 να τι μου βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 και Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 σκέφτηκα να αγοράσω μια θηκη usb για να τον κάνω εξωτερικό. λέτε να δουλέψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 :help: :help: please Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Αύγουστος 17, 2007 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Να δοκιμάσεις προγράμματα ανάκτησης δεδομένων, όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω, μήπως κάποιο δουλέψει.Αλλιώς δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλον υπολογιστή και έλεγξε καλού κακού και τα τζαμπεράκια του σκληρού μην είναι σε λάθος θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 17, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 ton εχω βάλει και σε άλλο υπολογιστη αλλά γίνεται το ίδιο τα jumper ta ελεγξα δεκα φορες και το file scavenger δεν βρίσκει τίποτα :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 17, 2007 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Μια λύση είναι να πάρεις ένα linux live cd και να εκκινησεις το σύστημα σου από εκεί (δηλ από το cd-rom) και έτσι θα μπορέσεις να δεις τα αρχεία σου.Με λίγα λόγια αυτό είναι ένα λειτουργικό που θα τρέχει από το cd και όχι από το σκληρό (δεν κάνει εγκατάσταση τπτ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 17, 2007 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Έτσι όπως φαίνεται ο δίσκος.....δεν νομίζω να βγεί άκρη. Not good τα πράγματα.Να σου πω...τι λειτουργικό και file system είχε αυτός πριν?Κάνε και την καλή με το USB, ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasfi Αύγουστος 17, 2007 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 O άλλος σκληρός που έχεις είναι SATA?? Για πες και τι μητρική έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 20, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2007 λοιπόν δοκίμασα linux live (disk format is corrupt) τίποτα και εξ. θηκη usb και πάλι τίποτααν και δεν τα κατάφερα ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.