Antonisjk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2007 Φίλοι μου, μετά από πολύ καιρό χρειάζετε να χρησιμοποιήσω excel στο pc μου, και μάλιστα να φτιάξω ένα διάγραμμα! Ο wizard του excel δεν με βοηθάει καθόλου καθώς μου τα βγάζει άλλα αντί άλλον!Θέλω να κάνω ένα διάγραμμα που στον κάθετο άξονα (Υ) να γράφει τις ώρες και στον οριζόντιο (Χ) κάποιες τιμές ώστε να εμφανίζετε στην αντίστοιχη ώρα η αντίστοιχη είσπραξη που έγινε... Please help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Οι τιμες και η ωρα ειναι καποιες στανταρ τιμες που ηδη εχεις ή μπορει να εχουν οποιεσδηποτε τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Κοίταξε τι έχω κάνει και θα την βρείς την άκρη. Σε μια στήλη την ώρα και σε άλλη στήλη τα ποσά. Φτιάχνεις ένα νέο διάγραμμα και επιλέγεις την μια στήλη για Χ άξονα και την άλλη στήλη για Υ άξονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 new pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.