voudas Αύγουστος 28, 2007 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 δε δοκίμασα... φαντάζομαι ναι. αν βρω χρόνο πιο μετά θα τσεκάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 29, 2007 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 voudas αυτη η εφαρμογη φαινεται ελπιδοφοραομως χρειαζομαι καποια codec αλλα δε βρηκα τα καταλληλοεσυ τι ακριβως χρησιμοποιεις?το χειροτερο ειναι οτι δε γινεται να αγορασω καποιο προγραμμμα γιατι τα καταστηματα δε πουλουνκαι φυσικα online μεσω credit card ειναι επικυνδινοειμαι παγηδευμενοςεκτος αν αυτη η εφαρμογη λειτουργησειbtw το vm player δεν ειναι freewareρε παιδιαμε το rebooting δε γινετε τιποτακαθε βραδυ πριν κοιμηθω κανω unplug το router μουθα επρεπε καθε πρωι να εχει διαγορετικο ipδε νομιζω να εχω static ipθα παρω τηλεφωνο στη hol να μαθω τι συμβαινειαν και θα κανουν 30 λεπτα να με συνδεσουνedit:νομιζω οτι κατι καταφερααλλα δε εχει αποτελεσματα στη ip μουπηαγαινω στο site που με εχουν κανει 'ban' και ειμαι ακομα banarismenosεσεις πως ακριβως το χρησιμοποιετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 29, 2007 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 γιατί μετά από 3 σελίδες εξακολουθείς να ελέγχεις την ip σου απλά πηγαίνοντας στο site με το "κουλό" ban? είπαμε whatismyip.com και σου δείχνει...το janusVM το φορτώνεις στον VMware Player (εγώ γιατί είδα ότι είναι και τα 2 free?) και αφού ρυθμίσεις user account, γυρνάς στα xp και κάνεις vpn connection προς την ip που έχει πάρει το janus... φαίνεται και στο video που λίνκαρα... μετά θα φαίνεσαι με ip του janus...και τι πάει να πει "δε νομιζω να εχω static ip". ή έχεις static ή dynamic και θα έπρεπε βα αλλάζει... δεν υπάρχει άλλη επιλογή... τη σύνδεση την είχες κάνει από γερμανό ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 29, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 την ip μου την ελεγξα και σε site αλλα δε εχει καμια σημσια το που την ελεγχειςκατεβασα το vmware και φορτωσα το janusvm και ειμαι στη σλειδα με τους αριθμους απο το 1-7και επελεξα ανωvημη συνδεσητη διαδικασια ακολουθω αν θελω να σταματησει την ip τοu janus?μπορω να μασκαρω την ip μεσω του router?τι πρεπει να κανω αν θελω να βαλω καινοθργια ip απο αυτην που ηδη χρησιμοποιει το janus?τη σθνδεση δε την εχω αγορασει απο ΓΕΡΜΑΝΟEDIT:θα ακολοθησω ακριβως τις οδηγιες του videoελπιζω ωα δουλεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 29, 2007 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 ρε συ voudas πως το χρησιμοποεις?ποια ip θα πρεπει να εισαγω??????επισης "to install the vpn from your lan run the following"πηγα στο run ετρεξε το cmd και λειτοoυργησε το pro acttive defense του kasperskyεισαι σιγουρος οτι ειναι virus free??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 30, 2007 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Δοκίμασα JanusVM , είναι αρκετά καλό.Υπερ : - Κάνει όσα λέει, το IP αλλάζει κάθε 1-2 λεπτά σχεδόν - Το μTorrent δουλεύει μέσα από αυτό & το PeerGuardian2 δεν κόβει πια IPs (λες και τις κόβει το JanusVM πριν από αυτό) - Ευκολία εγκατάστασηςΚατά : - 10-15% CPU utilization (στον ΡΙΙΙ @ 1000) - ο Web browser αργεί να ανοίξει σελίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.