IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 μιλησα με τους admins του site και εμειναν εκπληkτοιδεν ειμαι επισημως bannarismenosομως τo λεει καθαρα"the adminstartor of this site had banned your ip"κατι περιεργο συμβαινειαν δε βαλω το hiding programms παλι το ιδιο συμαβαινειτωρα χρησιμοποιω smarthideεδω το sitehttp://www.friendcodes.com/forums/index.phpεχω wireless router linksys και ειμαι σιγουρος οτι το reboot δε εχει αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 16, 2007 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 δεν έχει αποτέλεσμα στο να αλλάξει η ip ή στο ban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 KANENA ΑΠΟΛΥΤΩΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 17, 2007 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 ’κου μια περίεργη εξήγηση. Εσύ δεν είσαι bannαρισμένος σαν χρήστης και δεν έκανες και κάτι να το προκαλέσεις. οκ Μπορεί το ρούτερ σου καθώς άλλαξε IP όπως κάνουν όλα σε τακτά χρονικά διαστήματα να πήρε όντως κάποια bannαρισμένη IP που κάποιος άλλος χρήστης είχε όταν τον bannαραν ΠΧ. αν έχεις forthnet provider,κάποιος άλλος πελάτης της Forthnet που είχε την IP που έχεις τώρα εσύ είχε κάνει μαμουνιά και τον σούταραν. Και τώρα έπεσες εσύ στην IP αυτή. Αυτό βέβαια φλερτάρει με την απόλυτη γκαντεμιά...αλλά πρακτικά είναι εφικτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 17, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 και ο admin αυτο εδωσε σαν εξηγηση και νομιζε οτι ο υπολιγιστης μουειναι απο internet cafeμου φαινεται αρκετα δυσκολοειμαι πολλες ωρες στο συγκεκριμενο siteκαι οταν ειδα οτι ειμαι bannarismenos ΦΡΙΚΑΡΑαυτο το site εχει πολλα προβληματα με accounts και με hackingγια αυτο για παν ενδεχομενο θελω να μαθω να αλλαζω την IP μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 17, 2007 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται....στην εξωτερική σου IP δεν έχεις λόγο ούτε μπορείς να την κάνεις τίποτα. Θα αλλάξει όποτε και όσο συχνά θέλει ο provider σου. Τέλος.Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι σου λέμε σε όλες τις απαντήσεις.Το μόνο που μπορεί να "μασκάρει" την εξωτερική IP σου είναι προγραμματάκια σαν και αυτό που σου έδωσα στην 1η μου απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 26, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 προβλημα διημουργηθηκε παλι με το ιδιο θεμαδεν θελω αν γινω κουραστικος αλλα δε ξερω αλλο μεγαλο Ελληνικ forum στο τομεα της πληροφρικηςχρησιμοποιουσα το smarthide της avorax και τωρα καθως προσπαθω να συνδεθω λεει vpn stopedδεν εχω αλλαξει τιποτα στο υπολογιστη μου ομωςλοιπον ειστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει τροπος να αλλαξω(οχι μασκαρω) την εξωτερικη μοu ip??το hidemyip δε γινεται γιατι στη trial version χρειαζεται reinstall καθε τρεις μερεςbtw εχω ακουσει για ενα προγραμμα με το ονομα Tor Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Αύγουστος 26, 2007 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Αν δε πιάνει με reboot του ρουτερ τότε δε μπορείς να την αλλάξεις την ip σου παρά μόνο με τέτοια προγραμματάκια που τη κρύβουν.Επειδή βλέπω όμως ότι δεν έχεις πολυκαταλάβει τι γίνεται με τις ip πήγαινε στο www.whatismyip.com και δες την ip σου.Κάνε reboot το ρουτερ σου και ξαναπήγενε στο προηγούμενο site και δες αν άλλαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 26, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 νομιζω οτι εχω καταλαβει πλεον τα πραγμματα με τις ipεχω ξαναπει οτι δεν αλλαζει με rebootτελοσπαντων εκανα αυτο που μου ειπες και φυσικα δεν αλλαξεξερει καποιος τετοια προγραμματακια που κρυβουν την ip εκτος απο το hidemyip??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 26, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 διαγραφηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 26, 2007 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 είδα στο adslgr ότι αρκετοί χρήστες hol (συγκεκριμένα που είχαν κάνει αίτηση hol μέσω γερμανού) είχαν ενεργοποιημένο το powerpack (για static ip) κ δε τους το χρέωνε μηνιαία, ΑΛΛΑ μετά από κάποιους μήνες τους έστελνε ένα εκκαθαριστικό συνολικό λογαριασμό για συνολική χρέωση της υπηρεσίας ως τότε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 26, 2007 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas -> είδα στο adslgr ότι αρκετοί χρήστες hol (συγκεκριμένα που είχαν κάνει αίτηση hol μέσω γερμανού) είχαν ενεργοποιημένο το powerpack (για static ip) κ δε τους το χρέωνε μηνιαία, ΑΛΛΑ μετά από κάποιους μήνες τους έστελνε ένα εκκαθαριστικό συνολικό λογαριασμό για συνολική χρέωση της υπηρεσίας ως τότε! Εεεε ρε γλέντιαααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 26, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 thanx for the help voudasθα το ψαξω αν και δε νομιζω να εχω static ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 26, 2007 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2007 τι σημαινεi vpn stopped??someone help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 27, 2007 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από IPARKER [Χθες, στις 23:49] τι σημαινεi vpn stopped?? someone help me ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Αύγουστος 27, 2007 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από IPARKER νομιζω οτι εχω καταλαβει πλεον τα πραγμματα με τις ipεχω ξαναπει οτι δεν αλλαζει με rebootτελοσπαντων εκανα αυτο που μου ειπες και φυσικα δεν αλλαξεξερει καποιος τετοια προγραμματακια που κρυβουν την ip εκτος απο το hidemyip??? γιατι να μην αλλαζει εχεις static ip απο τον internet provider σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Αύγουστος 27, 2007 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 οταν στο ροθτερ κανεις ρεσταρτ εφοσον εχεις dynamic ip με την επομενη συνδεση σου θα αλλαξει και το ip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 27, 2007 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 νομίζω η hol έχει web εφαρμογή που logάρεις με τους κωδικούς σου και βλέπεις τα connects/disconnects και με ποια ip... μπες εκεί και αν σε όλα έχεις την ίδια ip τότε ΕΧΕΙΣ static... δε δικαιολογείται αλλιώς να μην στην αλλάζει στο reconnect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 28, 2007 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 εγώ δοκίμασα σήμερα το JanusVM μέσω VMware Player και δουλεύει μια χαρά... δες κι εδω http://janusvm.peertech.org/JanusVM_How_To.wmvμασκάρει την ip σου και είναι free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 28, 2007 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 @Voudas : το JanusVM φαίνεται πολύ καλό. δουλεύουν και peer2peer εφαρμογες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.