IPARKER Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2007 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΝΑN ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ IP TOY ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?SOME HELP:help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Την WAN? Κάνε reboot το rooter σου, εκτός και αν έχεις static Link to comment Share on other sites More sharing options...
$D!@bl0J_92$ Αύγουστος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Εχεις δικτυο με 2+ υπολογιστες και θες να αλλαξεις την ip του ενος?Τοτε πας στον πινακα ελεγχου -> συνδεσεις δικτυου -> τοπικη συνδεση -> Ιδιοτητες -> Πρωτοκολο... TCP/IP και την αλλαζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Αρχική απάντηση από IPARKER [Σήμερα, στις 13:55] WAN??ΓΙΑ ΠΟΙΑ WAN ΜΙΛΑΣ?ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ IP ADRRESS TOY ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ADSLKAI ΣΙΓΟYΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ CMD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ SYSTEMS AYTHENTICATION Κάνε ένα google (=www.google.com.gr) και δες τί είναι η Wan IPΕπίσης αν θές να αλλάξεις την Lan IP (πάλι google) τότε ipconfig /release & ipconfig /renew Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 WAN??ΓΙΑ ΠΟΙΑ WAN ΜΙΛΑΣ?ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ IP ADRRESS TOY ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ADSLKAI ΣΙΓΟYΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ CMD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ SYSTEMS AYTHENTICATIONipconfig /release & ipconfig /renew αυτο σκεφτομουναλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευειεπισης εχω ακουσει οτι μπορει να προκαλεσει καποια προβληματα στη λειτουργια του υπολιγιστη ή ο οτι ειναι ριψοκινδυνοειναι αληθεια??EDIT:θελω να αλλαξω την IP με την οποια με αναγνωριζουν τα website για ευνοητους λογους Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 για να σας δωσω να καταλεβετε.Αν τα καταφερω θα πρεπει αναγκαστικα να κανω 2 accountο λογος που θελω να κανω αυτη τη διαδικασια εινα γιατιεφαγα ban απο ενα μεγαλο site και το χειροτερο ειναι οτι δε ξερω το λογοακουγετε περιεργο ομως ειναι αληθειαοταν παω να το επισκεφτω λεει οτι εχου κανει ban tην ip adrresseαρα η μονη λυση ειναι αλλαξω την IPεπισης εχω ακουσει οτι μπορω να αλλαξω ip μεσω του router interfaceεκει λοιπον ειναι που δυσκολευμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 16, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Με ποια εταιρία συνδέεσαι στο internet?Καλά σου είπα για wan ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 16, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 με το ipconfig /release & ipconfig /renew έχεις 99.9% πιθανότητες να σου δώσει ακριβώς την ίδια IP ο ρούτερ σου...οπότε αν θέλεις να βάλεις κάτι άλλο.....βάλτο καρφωτά στις ρυθμίσεις της τοπικής σύνδεσης αντί για auto. """EDIT:θελω να αλλαξω την IP με την οποια με αναγνωριζουν τα website για ευνοητους λογους""" Αν ο λόγος αλλαγής της εσωτερικής IP σου είναι το παραπάνω...πρέπει να σε ενημερώσω ότι το μόνο που θα καταφέρεις είναι μια τρύπα στο νερό. Τα sites "βλέπουν" την εξωτερική IP σου...αυτή που δίνει δηλαδή ο provider στο ρούτερ σου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αυτή αλλάζει αρκετά συχνά αν δεν έχεις ζητήσει DSL account με static IP. Αν θες παρόλαυτά να πάρεις την υπόθεση στα χέρια σου...ψάξε για κάτι τέτοιο: http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=hide+my+ip&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 16, 2007 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Με τα νέα δεδομένα που μας δίνεις σχετικά με το ban όμως...πρέπει να σε ενημερώσω ότι η λύση που σου δίνω δεν λειτουργεί σε sites που έχουν ενσωματωμένα τα εξής modules: "Eye of Saouron troll detector" και "Ninja mods" Για αυτά τα σάιτ χρειάζονται ειδικά εργαλεία τα οποία όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να σου αποκαλύψουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 thanxεχω Linksys router αλλα παλι καλα δεν εχω static ip:D αν παρω τηλεφωνο στο provider λες να βοηθησει??βάλτο καρφωτά στις ρυθμίσεις της τοπικής σύνδεσης αντί για auto. γινε πιο σαφηςσυνδεομαι με hol Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:40] με το ipconfig /release & ipconfig /renew έχεις 99.9% πιθανότητες να σου δώσει ακριβώς την ίδια IP ο ρούτερ σου...οπότε αν θέλεις να βάλεις κάτι άλλο.....βάλτο καρφωτά στις ρυθμίσεις της τοπικής σύνδεσης αντί για auto. """EDIT:θελω να αλλαξω την IP με την οποια με αναγνωριζουν τα website για ευνοητους λογους""" Αν ο λόγος αλλαγής της εσωτερικής IP σου είναι το παραπάνω...πρέπει να σε ενημερώσω ότι το μόνο που θα καταφέρεις είναι μια τρύπα στο νερό. Τα sites "βλέπουν" την εξωτερική IP σου...αυτή που δίνει δηλαδή ο provider στο ρούτερ σου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αυτή αλλάζει αρκετά συχνά αν δεν έχεις ζητήσει DSL account με static IP. Αν θες παρόλαυτά να πάρεις την υπόθεση στα χέρια σου...ψάξε για κάτι τέτοιο: http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=hide+my+ip&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 ελα πεστο μου στο αυτι και δε θα το πω οτι του παπα.LOL τοuλαχιστον μπορω να τα κατεβασω μεσω internet?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 16, 2007 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Αφού δεν έχεις static IP, βγάλε το router σου από την πρίζα του τηλεφώνου για 1-2 λεπτά να κάνει disconnect και μόλις ξαναμπείς θα έχεις νέα IP. Κάνε και ένα καθαρισμό σε Internet Cache και cookies. Επίσης, για να τελειώνουμε, στείλε ένα email στον admin του site να σου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 16, 2007 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Αρχικά κάνε αυτό που λέω στο ποστ Νο2 και αν δεν παίξει δοκίμασε να καθαρίσεις τα μπισκότα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 δε νομιζω να εχω static ip αλλα ακομα και αν εχω θα το ακυρωσω εστειλα e-mail και απλως με αγνοησε μπορω να δωσω link του site αν θελετε εχουν πολυ κοσμο ετσι ενα ban για αυτους δεν αποτελει ζητημα το εχω κλεισει το router kai δεν εχω αλλαξει ip oπως ειπαι εγω εχω adsl αυτο πιανει σε pstn θα το δοκιμασω αυτο που μου ειπες dubber αλλα τα cookies τα διεγραψα πριν και οπως ειναι φυσικο δεν επιασε ΤΖΙΦΟΣ! ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΕΡΙ IP CONFIG H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΑΜΟΤΟΠΟΙΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ BANNARISMENOS ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ :ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ REBOOT ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΟRE HELP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 16, 2007 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Από όσα σου είπαμε είναι εμφανές ότι τα μισά δεν τα κατάλαβες. Έχεις ακόμα μπερδεμένες στο μυαλό σου τις έννοιες της εσωτερικής και εξωτερικής IP και πως μπορείς να τις διαχειριστείς. Αυτό χρειάζεται λιγο διάβασμα και ψάξιμο στο google για να δεις τι σου είπαμε και τι μπορείς να κάνεις. Επειδή η φύση του προβλήματος σου όμως είναι λίγο περίεργη...δεν νομίζω ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο και θα παρακαλούσα να περιοριστούμε σε ότι ήδη είπαμε. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ HIDE-IPKAI ΞΑΝΑΜΠΗΚΑΕΙΔΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ BANNARISMENOSΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΒΑΝΤΟ HIDE-IP KANEI ΔΟΥΛΕΙΑΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑ FREE-TRIAL EINAI MONO ΓΙΑ ΜΙΑ ΙPSOME HELPΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ IP MOYΑΛΛΑ ΧΡΕΑΙΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 16, 2007 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Επειδή η φύση του προβλήματος σου όμως είναι λίγο περίεργη...δεν νομίζω ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο και θα παρακαλούσα να περιοριστούμε σε ότι ήδη είπαμε. Ευχαριστώ Ξαναλέω.....το θέμα που προσπαθείς να επιλύσεις είναι "περίεργο". Ας το λήξουμε εδώ. Ότι χρειάζεσαι υπάρχει ήδη στο θρεντ. Και όσο θα ξαναδιαβάζεις τα όσα ειπώθηκαν πάτα και το CAPS LOCK για να σταματήσεις να γράφεις σε κεφαλαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPARKER Αύγουστος 16, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 ok sorryαλλα εχω ακομα καποιες αποριες που πιθανον να ξερει καποις να τις απαντησεικαι ακομα δεν εχουν απαντηθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 16, 2007 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 δλδ έφαγε ban η ip σου και όχι το username σου?το ότι η ip αλλάζει μόνο στη dialup είναι ανακρίβεια...το ότι είναι επικίνδυνη η αλλαγή της ip είναι ράδιο αρβύλα (το λιγότερο)αν είχες static θα το ήξερες μιας και θα πλήρωνες παραπάνω... κάνε αυτό που σου είπαν... reboot το ρούτερ μέχρι να αλλάξει η ip τσεκάροντας την κάθε φορά και καθάρισμα cookies (αν και αφού με hide μπαίνεις δε χρειάζεται μάλλον, όντως την ip θα κοιτάει)... και ξαναπόσταρε...για ποιό site μιλάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.