fotis1972 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Καλησπέρα, εχοντας τις μνήμες στα 1000 και 2.2v μερικές φορές τα windows μου πετάνε μπλε οθόνη και κάνουν Restart, έχω μια p35-dq6, ξέρεται κάποιες ρυθμίσεις που να δουλεύουν χωρίς να έχω πρόβλημα μιας και θα κάνω και overclock μ είναι φρέσκο το μηχάνημα 5 μέρες αγορασμένο και τώρα πειραματίζομαιΟι μνήμες είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστήΕυχαριστώ προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 ψαξε στο φορουμ για memtest και λοιπα stress tests.δες εαν ειναι σταθερο το μηχανημα....εαν οι μνημες σου ειναι συμφωνα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη αλλα δεν περνανε τα τεστ πηγαινε το μηχανημα (εαν ηταν ετοιμη συνθεση) πισω ή τις μνημες μονο (εαν ηταν Built to Order) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Δες στο Tools που βρίσκεται στην υπογραφή μου και τρέξε μερικά από αυτά που λέει ο greekfragma από πάνω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.