Onisim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Καλημέρα παίδια και χρόνια πολλά!2 μέρες έχω το εξής πρόβλημα!Έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, έχω το Logitech mx3000, τα special πλήκρα του λιτουργούν κανονικά, αλλά τα κανονικά πλήκτρα του για την δακτυλογράφηση, δηλαδή τα απλά πλήκτρα ενός απλού keybord δεν δουλεύουν!Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γράψω τίποτα!Όταν μπαίνω στο bios τα πλήκτρα λειτουργούν κανονικά!Ξέρει κανείς τι είναι?Ευχαριστώ
NGF Αύγουστος 16, 2007 #2 Αύγουστος 16, 2007 Δοκιμασε για αρχη μια επαναφορα συστηματος και βλεπουμε. Επισης δοκιμασε αν δουλευει σε safe mode
Onisim Αύγουστος 16, 2007 Author #3 Αύγουστος 16, 2007 απεναφορα συστήματος δεν μπορώ γιατί δεν την έχω απενεργοποιήσει!Το δοκίμασα και σε safe mode αλλά πάλι τα ίδια
dubber Αύγουστος 16, 2007 #4 Αύγουστος 16, 2007 Ενεργοποίησε την επιλογή Legacy USB αν έχει τέτοια επιλογή.
alexioan Αύγουστος 21, 2007 #6 Αύγουστος 21, 2007 η επιλογη βρισκεται μεσα στο bios.Παντως καλο ειναι να κατεβασεις το καινουριο software της logitech για το πληκτρολογιο σου. Επισης κανε κανα update τα inf της μητρικης σου... μπας και μηπως εχεις καποιο προβλημα με τις τασεις usb.και δες μηπως εχει ενεργοποιησει καποιο ειδικο κουμπι λειτουργιας οπως το "F". Βασικα κανε κατι απο αυτα που σου λεω, και κυριως με το software της logitech.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.