Chosen Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 Είπα και γω σαν άνθρωπος, να πάρω ένα καινούριο ποντικάκι. Δεν είχα πολλές απαιτήσεις, οπότε πήρα ένα απλό Logitech Mini Mouse Optical με κάτι λιγότερο από 10 ευρώ (9.50 για την ακρίβεια) Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες Εδώ πάνω σε μια κούτα που βρέθηκε τυχαία στο σπίτι: Μια πανοραμική: Εδώ μας γλύστρισε η κούτα και έπεσε το ποντίκι πάνω στο φελιζόλ (ανθεκτικότατο το ποντικάκι): Πιο κοντινή: Ψ'αχνωντας τον κατάλληλο φωτισμό για να φανεί το μεγαλείο της Logitech: Βρέθηκε! Κι άλλο κοντινό: Και μια αφιερωμένη στον spc (δηλαδή "από πίσω"...): Δοκιμάζοντας την ανθεκτικότητα του καλωδίου: Εδώ το ποντίκι χάθηκε πίσω από κάτι οθόνες (δοκιμή υψηλού sensitivity): Τελικά ήταν ανάμεσά τους: Εδώ το ποντικάκι πάνω στο γραφείο (δυστυχώς, δεν χώρεσε στην φωτό): Μια απ'τα ίδια και εδώ (μεγάλη αποτυχία οι τελευταίες φωτό, αλλά βιαζόμασταν να το δοκιμάσουμε): Αυτά τα ολίγα, ο,τιδήποτε ερωτήσεις έχετε, εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Χαχαχαχα!Θεός! Καλορίζικο(-η)! 27άρα ρε θηρίο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Ωραίο το ποντίκι αλλά και η καινούργια και μεγάλη Dell(24άρα νομίζω πως είναι-σωστά πολύ ωραία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Αρχική απάντηση από pcfreak111(24άρα νομίζω πως είναι Ανέβαινε, ανέβαινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkG Αύγουστος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 :red: :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 ο usb ανταπτορας παει σαν εξτρα αξεσουαρ? καλα η βαση ειναι πολλλλυυυυ προστυχατζα με γεια και καλο μati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Τι ανάγκη έχεις ? Ζεις μια παραμυθένια ζωή με γειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Τελικά πόσων ιντσών είναι η νέα και μεγάλη Dell????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 πωρεε Πετρο τι μας εκανες...καλοριζικη! φοβερη ειδικα το dell απο πισω βγαζει ματι...και αν καταλαβα καλα παιζει νικελακι στην οθονη η μου φαινεται..πολυ μπροστα λεμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Ωραία μοκέτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 14, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Ευχαριστώ παίδες, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό και την οικογένειά μου και τα ρέστα... Να ευχαριστήσω επίσης και τον .38-.45 για τις φωτό, τον dorkcount για το φαγητό που ξεκινάει να μαγειρεύει as we speak και τον "όμορφο" για την ψυχολογική υποστήριξη (και την βοήθεια στο κουβάλημα από τη δουλειά). Αρχική απάντηση από pcfreak111 Τελικά πόσων ιντσών είναι η νέα και μεγάλη Dell????? Hint: το μοντέλο φαίνεται στην πρώτη φωτό ’ντε να το πάρει το ποτάμι: η παλιά μου οθόνη είναι 20" normal aspect ratio (1600x1200) και η καινούρια είναι 27" widescreen (1920x1200). Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 14, 2007 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Κορυφή η νέα οθόνη αγόρι μου... Με γειές.....Τι απίστευτα υλικά ειναι αυτα.... καλά το σηματάκι της DELL ειναι απλά κ@@@λα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 14, 2007 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του forum άλλαξε τον τίτλο σε κάτι πιο κατατοπιστικό και λιγότερο παραπλανητικό π.χ. οι νέες μου dell Εdit: καλορίζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 14, 2007 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 καλορίζικα και τα δύο. τελικά η οθόνη χάνετε μπροστά στο ποντίκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 14, 2007 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Καλορίζικη Από τη μια το μέγεθος ( στις οθόνες ) πράγματι μετράει.Από την άλλη συνηθίζουν τα μάτια και η πρεσβυωπία παραμονεύει : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 14, 2007 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Ο[ρ]ΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ καλοδουλευτη Πετραν υ.γ. ουπς μου ξεφυγε ενα [ρ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 14, 2007 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 :drool: :drool: :worship: :worship: :upside: :flex: :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 14, 2007 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 καπετανιο,πιο πολυ μου αρεσει η μοκετα,τετοια περασα στην εκκλησια της ΠΑΝΑΓΙΑΣ πριν μια εβδομαδα κατα τα αλλα τα λογια ειναι περιτα,τελεια παρουσιαση και φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 14, 2007 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Να κάνω με την ευκαιρία μια ψιλοηλίθια ερώτηση. Γιατί στο αμέρικα η 24-άρα κάνει 570 $ και εδώ 800+ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 14, 2007 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 τα ηχεια σου τα σπανε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.