winters Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 Η NOKIA ανακοινωσε οτι ορισμενες μπαταριες που χρησιμοποιουνται στα κινητα της, υπαρχει περιπτωση να εκραγουν κατα την διαρκεια της φορτισης.....Διαβαστε προσεχτικα το παρακατω Link και τσεκαρεται τις μπαταριες των κινητων σας...http://www.nokia.com/batteryreplacement/en/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Αύγουστος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 ωραία πράγματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Ουφ έχω την BL-5B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Αύγουστος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Δεν ανοίγει το linkedit ok η συνδεση μου έφταιγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Αύγουστος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Εμενα που ειναι BL-5C και made in japan εβγαλε οτι δεν ειναι της φουρνιας που θελει αλλαγη,ευτυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 εγω λεω να το καταργησω το κινητο βαριεμαι να το κουβαλαω..τωρα ειδικα που μιλατε και για εκρηξεις...το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος a5 Αύγουστος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [14-08-2007 23:28] εγω λεω να το καταργησω το κινητο βαριεμαι να το κουβαλαω..τωρα ειδικα που μιλατε και για εκρηξεις...το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.. τοσες αλλες ζημιες κανει στην υγεια μας,τις εκρηξεις θα φοβηθουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.