Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2010 http://www.outofspecs.gr/forum/content.php/97-overclock-GSkill-2500-LN2 Ρε παιδιά, πείτε μου πως δεν βραχυκύκλωσε η μητρική ; Πώς ; Γεμάτη πάγο είναι παντού. Είνα ιδυαντόν να μπουραρει αυτό το παγωμένο κομμάτι PCB ; Μπράβο του πάντως. Πότε θα δοκιμάδουμε τις δικές μου G.Skill ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 οταν σταματησουν να ριχνουν αζωτο και υγροποιηθει ο παγος τοτε δεν θα μπουταρει φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Ωραία, πότε θα φτιάξουμε pot για RAM ; Αξίζει λες να τις βαλουμε ξηρό πάγο ή μπα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Θέλω να είμαι και εγώ μπροστά Θα κρατάω και την P55A-UD6 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.