bannedteam Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 εχω τη mobo p5vd2-vm http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=924857 (φθηνη) μπορω να κανω τπτ;και cpu εχω 4400 core 2 duo(με στοκ ψύξη σε φουλ λοαντ 44 βαθμους)καρτα γραφικών αυτην http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=985465και μνήμη αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=860875μπορω να κανω τπτ; ή να το ξεχασω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Αρκετά χρήσιμο για αρχή. Και αυτό επίσης. Ανεβαίνει τουλάχιστον στα 350-400 με λίγο ψάξιμο δοκίμασέ το. **link fixed** Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclockerd Αύγουστος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 Γειά σας! είμαι καινούργιος στο Forum και σας χαιρετώ! στο θέμα μας τώρα... και εγώ έχω τον 4400 και μάλιστα με τις ίδιες ακριβώς θερμοκρασιές! μην το κουράζεις! overcockaretai πολύ! τουλάχιστον ενα 600άρι με αυτη την M/B! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bannedteam Αύγουστος 15, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 το fsb ομως γιατι δεν ανεβαινει πανω απο 232?εχει μεχρι εκει οριο . τι συμβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclockerd Αύγουστος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 Αρχική απάντηση από bannedteam [Σήμερα, στις 16:37] το fsb ομως γιατι δεν ανεβαινει πανω απο 232? εχει μεχρι εκει οριο . τι συμβαινει Μήπως μπορείς να μας πείς Τι ακριβώς συμβαίνει?(αν και πρέπει να κατάλαβα, αλλά ρωτάω για σιγουριά!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bannedteam Αύγουστος 15, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 στο BIOS της μητρικής εχει οριο 232 και δεν εχει επιλογη για πιο πανωεντωμεταξύ δοκιμασα να το ανεβασω.. και το πισι εκκινουσε με fsb μέχρι τα 220απο κει και πανω δεν εκκινούσε το πισιυ.γ εχω ριξει τις μνημες στα 533MHz για να αντέξουναλλα δεν είναι περιεργο που η μητρική δεν μαφήνει να παω παραπανω;επισης εχει μια ρυθμιση spread spectrum +/- 0.2% λεει και παει μεχρι και 1%τι κανει αυτο;επισης εχω βαλει επιλογή cpu - pci-e asynh mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclockerd Αύγουστος 15, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 Αρχική απάντηση από bannedteam [Σήμερα, στις 17:13] στο BIOS της μητρικής εχει οριο 232 και δεν εχει επιλογη για πιο πανωεντωμεταξύ δοκιμασα να το ανεβασω.. και το πισι εκκινουσε με fsb μέχρι τα 220απο κει και πανω δεν εκκινούσε το πισιυ.γ εχω ριξει τις μνημες στα 533MHz για να αντέξουναλλα δεν είναι περιεργο που η μητρική δεν μαφήνει να παω παραπανω;επισης εχει μια ρυθμιση spread spectrum +/- 0.2% λεει και παει μεχρι και 1%τι κανει αυτο;επισης εχω βαλει επιλογή cpu - pci-e asynh mode Φίλε μου νομίζω πώς βρήκα τη λύση! απενεργοποιήσε το spread spectrum και μάλλον ολά θα πάνε καλά! αυτο στο λέω γιατί και στο παλιό μου M/B μόλις έκανες overclock στην cpu το απενεργοποιούσε αυτόματα! δοκίμασε το και πές μου!:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.