neuromancer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Τι ειναι το GRAW ρε παιδιά?
Maximus Αύγουστος 12, 2007 #2 Αύγουστος 12, 2007 Αν εξαιρέσουμε το google κάτι που θα σε έκανε να είσαι πραγματικά ασυγχώρητος θα ήταν να είχες οτιδήποτε Asusοειδές στο pc σου - αλλά δεν έχεις Το GRAW είναι το Ghost Recon Advanced Warfighter. Είναι ένα tactical FPS με πολύ καλά γραφικά και gameplay. Βγήκε και 2 και είναι καλύτερο
gbak Αύγουστος 12, 2007 #3 Αύγουστος 12, 2007 Αρχική απάντηση από neuromancer Τι ειναι το GRAW ρε παιδιά? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=39457το χουμε αναλυσει για τα καλα..
neuromancer Αύγουστος 12, 2007 Author #4 Αύγουστος 12, 2007 @ gznpΑκόμα με το 0711 την έχεις την P5B? Δεν είσαι καλός ASUS beta tester! ;-)Μερικές φορές προτειμώ το forum από τον ξερόλα "googly".Επίσης μετά το ROFLMAO σταμάτησα να μαθαίνω ακροστιχίδες.Καλό φαίνεται το GRAW αλλά είμαι too old for this. Μια φορά το STALKER ακόμη, άντε και κανένα Crysis και DNF. Μετά στη σύνταξη.
Maximus Αύγουστος 13, 2007 #5 Αύγουστος 13, 2007 Εγώ μένω σε ότι μου προσφέρει σταθερότητα όταν αφορά τα m/b BIOS, δεν έχω χρόνο να πειραματίζομαι Το GRAW είναι καλό αλλά δεν έχει την ατμόσφαιρα του STALKER - είναι άλλη κλάση αυτό κατά τη δική μου άποψη. Χρόνια είχα να χαρώ παιχνίδι τόσο πολύ. Πάντως εγώ σου προτείνω: 1) Παίξε ξανά STALKER για να δεις και κάποια άλλη τροπή στην υπόθεση 2) Σε καμιά 10αριά μέρες - Bioshock 3) Crysis 4) Far Cry 2
gbak Αύγουστος 13, 2007 #6 Αύγουστος 13, 2007 οντως σε ατμοσφαιρα χανει το GRAW αλλα σε τακτικη και shooting ειναι πιο προχωρημενο το GRAW σε σχεση με το STALKER...ειδικα σε online τα σπαει το GRAW II πολυ καλο..
neuromancer Αύγουστος 13, 2007 Author #7 Αύγουστος 13, 2007 @ gznpΒασικά είχα μια περιπέτεια με μια P5B (την πρώτη φορά που αγόρασα ASUS) και τα πήρα άσχημα με την ASUS. Για το STALKER συμφωνώ και επαυξάνω. Είχα να γουστάρω έτσι από την εποχή του Duke Nukem 3D. Είμαι στη δεύτερη φορά, μπήκα στο κτήριο στο τέλος και μόλις βρω χρόνο θα δοκιμάσω το "καλό τέλος" που σε πετάει πάλι εκτός κτιρίου που γίνεται το "τζέρτζελο".Τώρα για τα υπόλοιπα games... άστα να πάνε (από χρόνο). Έχω πιο βασικές ελείψεις - να φανταστείς δεν έχω παίξει ακόμη τα classics: Far Cry (μόνο το demo) και HalfLife.
Athens2004 Αύγουστος 13, 2007 #8 Αύγουστος 13, 2007 Το half life [το πρώτο .] Ειναι απλά ένα Επος. Αξιζει και η συνέχεια του το blue shift , Το Half life 2 πολύ καλό και αυτο , απλα λόγω της ηδη επιτυχίας του 1 - blueshift ειναι λιγάκι ''εμπορικο''
neuromancer Αύγουστος 13, 2007 Author #9 Αύγουστος 13, 2007 Για κάνε ένα control. Ποιά είναι η σειρά στα Half Life?Half LifeHalf Life2Υπάρχουν και άλλες εκδόσεις?
GFFermari Αύγουστος 13, 2007 #10 Αύγουστος 13, 2007 Half life 1Half life Opposing ForceHalf life Blue ShiftHalf life 2Half life 2 Episode 1
neuromancer Αύγουστος 13, 2007 Author #11 Αύγουστος 13, 2007 Ποιά είναι τα "must"? Να τονίσω ότι μιλάω για single player gaming.(φύγαμε off-topic βέβαια - απαντήστε με pm να θέλετε)
Maximus Αύγουστος 13, 2007 #13 Αύγουστος 13, 2007 To 1 και τα expansion εννοείται ότι στα προτείνω για να δεις από που ξεκίνησαν όλα τα "σοβαρά" FPS. Είναι κορυφαία και τότε που βγήκαν και τώρα. Το 2 έχει κι αυτό υπέροχη ατμόσφαιρα, εξαιρετικό σενάριο και απίστευτα Post Apocalyptic και Futuristic σκηνικά. Το Episode 1 στον Core ήταν αριστούργημα imo. Far Cry 1 οπωσδήποτε θα παίξεις - είναι εξαιρετικό σαν FPS λόγω της ελευθερίας κινήσεων που έχει. Σα σενάριο είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν αλλά δεν σε ενοχλεί και τόσο αυτό Αν τώρα όμως πραγματικά έχεις κέφια? Deus Ex, Deus Ex 2 Invisible War, Thief 3 Deadly Shadows. Ειδικά το 1ο και το 3ο είναι...
neuromancer Αύγουστος 13, 2007 Author #14 Αύγουστος 13, 2007 Μπράβο ρε σεις. Θα με βάλετε να τα παίξω ΟΛΑ! Τα FarCry1 kai HL1 υποστηρίζουν wide ανάλυση? (ψήνομαι )
GruntGR Αύγουστος 13, 2007 #15 Αύγουστος 13, 2007 deus ex 2 τρεχει καλα στα σημερινα συστηματα ή ακομα μαμιεται ? ενας γνωστος μου με gtx μου ειπε οτι ακομα χαλια τρεχει
Tsakonas Αύγουστος 13, 2007 #16 Αύγουστος 13, 2007 Αρχική απάντηση από neuromancer [Σήμερα, στις 15:51] Μπράβο ρε σεις. Θα με βάλετε να τα παίξω ΟΛΑ! Τα FarCry1 kai HL1 υποστηρίζουν wide ανάλυση? (ψήνομαι ) HL1 ναι υποστηριζει αλλα τα γραφικα του για τα σημερινα δεδομενα....σαν να λεμε η Λασκαρη τοοοοοοοοοοοοτε και η Λασκαρη σημερα FarCry με το πατς 1.4 νομιζω υποστηριζει.
neuromancer Αύγουστος 13, 2007 Author #17 Αύγουστος 13, 2007 Δεν πειράζει. X1950Pro έχω. Ευτυχώς με το 1:1 της Dell μου παίζω και non-wide χωρίς παραμόρφωση :happy2: :computer:
ennia Αύγουστος 13, 2007 #18 Αύγουστος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Εγώ μένω σε ότι μου προσφέρει σταθερότητα όταν αφορά τα m/b BIOS, δεν έχω χρόνο να πειραματίζομαι Το GRAW είναι καλό αλλά δεν έχει την ατμόσφαιρα του STALKER - είναι άλλη κλάση αυτό κατά τη δική μου άποψη. Χρόνια είχα να χαρώ παιχνίδι τόσο πολύ. Πάντως εγώ σου προτείνω: 1) Παίξε ξανά STALKER για να δεις και κάποια άλλη τροπή στην υπόθεση 2) Σε καμιά 10αριά μέρες - Bioshock 3) Crysis 4) Far Cry 2 απορια............... το Crysis με το Far Cry 2 το ιδιο παιχνιδι δεν ειναι?
GruntGR Αύγουστος 13, 2007 #19 Αύγουστος 13, 2007 Αρχική απάντηση από ennia [Σήμερα, στις 18:25] απορια............... το Crysis με το Far Cry 2 το ιδιο παιχνιδι δεν ειναι? OXI Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 16:43] HL1 ναι υποστηριζει αλλα τα γραφικα του για τα σημερινα δεδομενα....σαν να λεμε η Λασκαρη τοοοοοοοοοοοοτε και η Λασκαρη σημερα FarCry με το πατς 1.4 νομιζω υποστηριζει. παρε το HL2 holiday edition απτο plaisio για 15 ευρω, εχει το hl2, το hl2 episode one και το half-life : source ( δλδ το hl1 ported στην source engine ) το τελειωσα προσφατα χρησιμοποιωντας ενα HD pack με οπλα και χαρακτηρες που υπηρχαν στην εκδοση για ps2/dreamcast επισης υπαρχει αυτο το HD pack για το opposing force (hl1 expansion) http://mods.moddb.com/5553/opposing-force-redux/ μολις θυμηθω που βρηκα το HD pack για το HL1:source θα ποσταρω link edit : οριστε και ενα hd pack για το hl2 που τροποποιει το gameplay κανοντας της μαχες απολαυστικα πιο συντομες στο προτεινω με μοναδικη επιφυλαξη την μνημη της vga σου μιας και για ολα αυτα τα textures θα ητανε προτιμοτερο να εχεις 512 +, επισης θα πρεπει να το παιξεις στην φυσικη αναλυση(1605*1080) για να φορτωθει το σωστο περιεχομενο απτην μηχανη και οχι σε μικροτερη http://halflife2.filefront.com/file/FakeFactorys_Cinematic_Mod;77368
MADKiller7 Αύγουστος 13, 2007 #20 Αύγουστος 13, 2007 Το fakefactory cinematic mod εχει τεραστια διαφορα στα γραφικα σε σχεση με τα κανονικα του HL2 ακομα και στα 1024*768,οσο για μνημη μου φαινεται λιγο φουσκωμενες οι απαιτησεις,το ειχα βαλει οταν ειχα 9800ΧΤ 128ΜΒ,με ολα High στα γραφικα και ημουν πανω απο 35fps το λιγοτερο.ΥΓ.To link για το HD pack HL1 βρες οπωσδηποτε.........αντε ακομα........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.