mariosalice Σεπτέμβριος 18, 2007 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Asus Maximus Extreme Με waterblock στο chipset. http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=1431 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2007 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 νομιζω οτι ολα τα παραπανω που εχουν συνδεθει στο waterblock θελουν ενα 2πλο ψυγειακι μινιμουμ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 18, 2007 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Υπάρχουν τα heatpipes που μεταφέρουν τη θερμότητα προς τα πάνω, όπου υπάρχουν ψύκτρες.Αρκεί ένα ανεμιστηράκι ASUS πάνω στα αριστερά mosfets, σε συνδυασμό με μια απλή υδρόψυξη που θα φέρνει το νερό από τον επεξεργαστή στο block του Northbridge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 18, 2007 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Εδώ σας θέλω... που με το LianLi μου το MB πάει ανάποδα και ανατρέπεται όλη η σχεδίαση της Asus :cry: παρόλαυτά στο p5k3 που έχω τώρα και είναι και αυτό ανάποδα δεν αντιμετωπίζω και πολύ μεγάλο πρόβλημα.Ξέρει κανείς πότε θα έρθει το extremme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 18, 2007 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Γελοία πράγματα. Βάζουν Waterblock και τα σχετικά, για να δελεάσουν τον κόσμο. Λες και χωρίς αυτό δεν γίνεται. Κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 18, 2007 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Η μεγαλύτερη τιμή του είναι μια η άλλη με ένα μικρότερο mb + το block για την υδρόψυξη.. οπότε έρχεται μια η άλλη με ποιο απλά μοντέλα... όποιος δεν θέλει δεν το παίρνει .. απλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 18, 2007 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Asus Maximus Extreme Με waterblock στο chipset. http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=1431 η asus δεν παιζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 18, 2007 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 16:42] Η μεγαλύτερη τιμή του είναι μια η άλλη με ένα μικρότερο mb + το block για την υδρόψυξη.. οπότε έρχεται μια η άλλη με ποιο απλά μοντέλα... όποιος δεν θέλει δεν το παίρνει .. απλό. Μπορεί κάποιος να το πάρει και χωρίς το Waterblock? Τόσο καιρό μια χαρά κλοκάραμε χωρίς αυτό, εκτός και άν έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 18, 2007 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Η σειρά maximus (formula, extreme) θα βγαίνει όπως τη βλέπετε... σίγουρα όμως θα σκάσουν άλλα μοντέλα που δεν θα είναι με υδρόψυξη .. ποιο φτηνά και με X38 ή X48... πάντως πρώτη φορά η Asus σκάει πρώτο το θεωρητικά μεγαλύτερό της μοντέλο με ένα καινούργιο Chipset... μου φαίνεται πραγματικά περίεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 18, 2007 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Το 680ι πως βγήκε? Δεν θυμάμαι κιόλας... Πρώτο δεν το έβγαλε με striker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 18, 2007 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Τα μεγαλύτερα πριν κατά τη δική μου γνώμη ήταν τα Blitz και τα έβγαλε τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 18, 2007 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Mε P35 λες έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 18, 2007 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Maximus Formulahttp://www.vr-zone.com/articles/ASUS_R.O.G_Maximus_Formula_Details_Revealed/5227.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamwebX Σεπτέμβριος 25, 2007 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Αντε να μας ερχεται σιγα σιγα.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=1019139 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 25, 2007 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Ωραία, το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε ποιος θα βγάλει το φίδι από τη τρύπα και θα τη κάνει να δουλέψει σωστά... Εγώ πάντως δεν θα είμαι, δεν τα ξαναπερνάω αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Σεπτέμβριος 25, 2007 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Με waterblock στο chipset. Kαλα εχουμε ξεφυγει τελειως πλεον.... Η Μαχιμους Ultimus θα εχει και κανιστρο ετοιμο πανω απο το chipset... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 25, 2007 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 Ωραία, το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε ποιος θα βγάλει το φίδι από τη τρύπα και θα τη κάνει να δουλέψει σωστά... Εγώ πάντως δεν θα είμαι, δεν τα ξαναπερνάω αυτά... Φέρτε μου τα φίδια είμαι έτοιμος!!!! Αρχική απάντηση από DreamwebX Αντε να μας ερχεται σιγα σιγα.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=1019139 Καλό... και η τιμή αναμενόμενη... άρα η Maximus θα σκάσει στα 300 περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.