Πριονέτο Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 Gigabyte Χ38 DQ6 Chipset * Intel X38 * Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Αύγουστος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 καλη φαινεται,αλλα παλι σαν τσιρκο ειναι ρε γμτ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 προς το παρον το P35,ειναι η κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Αύγουστος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Από Σεπτέμβρη θα τσιμπήσω μία οποσδήποτε... x38! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 http://chiphell.com/viewthread.php?tid=8595&extra=page%3D1 τι καλα να ξεραμε και ασιατικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Αν είναι να παίρνει μόνο ATi και DDR3 με ξενερώσατε τελείως!Edit: Το DDR3 πάει στο διάολο, αλλά να μην υποστηρίζει ρε γαμώτη SLI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 και τι παραπανω προσφερει το Χ38? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 01:47] Αν είναι να παίρνει μόνο ATi και DDR3 με ξενερώσατε τελείως!Edit: Το DDR3 πάει στο διάολο, αλλά να μην υποστηρίζει ρε γαμώτη SLI? Ξερεις πολλά Intel chipsets για sli?Ακουστηκε ότι η foxconn μπορει να βγαλει hacked driversδεν θυμαμαι που το διαβασα θα δωσω λινκ μολις μπορεσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka και τι παραπανω προσφερει το Χ38? τιποτε,μετα το Χ-48 θα βγει το x-49.......................ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 5, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 01:53] Ξερεις πολλά Intel chipsets για sli?Ακουστηκε ότι η foxconn μπορει να βγαλει hacked driversδεν θυμαμαι που το διαβασα θα δωσω λινκ μολις μπορεσω. Και εγώ αυτό έχω ακούσει και μάλιστα πολύ εύκολα ότι θα γίνεται, αλλάζοντας ένα αρχείο μόνο...Αλλά και πάλι δεν τα γουστάρω αυτά.... Μάλλον στο 680 θα μείνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 5, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:52] και τι παραπανω προσφερει το Χ38? Το X38 θα έχει 2 (x16) σε CF είτε όχι , το P35 έχει 2 (x8) σε CF και x16 , x4 σε μονά.και 1600fsbκαι λένε οτι θα κλοκάρει καλυτερα...τωρα πόσο καλυτερα.....μπορει τα penryn να αντεχουν πολυ παραπάνω o/cingΕdit : Tωρα γιατι δεν βγαλαν ενα μοντελο μια και έξω που να τα έχει και αυτα ......ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Mια εισαγωγή στο X38 αλλά και παρουσίαση της GA-X38T-DQ6 (DDR3)με το overhyped pcie2.0 που και κατα bit-tech .."P35 should support " bit-tech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 11, 2007 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Πόσο θα έχει ξέρουμε περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 11, 2007 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 19:20] Πόσο θα έχει ξέρουμε περίπου? ....it will be expensive at around £190..... η Τ Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 17:53] bit-tech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 13, 2007 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Σας μεταφέρω όπως είναι το post του Γερμανού Fr3ak από το XS #21"I am pretty sure I am not under NDA.I did some quick OC-tests of the Gigabyte X38-DQ6 with a E6750ES. 500 MHz FSB was as far as I could run it stable. The same chip did 510 on P35 with that voltage and cooling.Pictures and screenshots are here:http://extreme.pcgameshardware.de/sh...=newpost&t=567 "Λογικό μου φαίνεται πως ένα chipset πιο σφιχτο απο το το p35 δεν θα κλοκαρε καλυτεραόπως ελεγαν στην αρχή, και γνώμη ειναι πως δεν έχει να κανει και τοσο με τα rev. των m/b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 13, 2007 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Dem -> Λογικό μου φαίνεται πως ένα chipset πιο σφιχτο απο το το p35 δεν θα κλοκαρε καλυτερα όπως ελεγαν στην αρχή, και γνώμη ειναι πως δεν έχει να κανει και τοσο με τα rev. των m/b. To X38 δεν είναι να κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις ? Χ38 & Χ48 το οποία είναι ολόιδια αλλα με καλύτερο Ο/Cability για το Χ48 ? Ή κατι δεν έχω καταλάβει καλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 13, 2007 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Καλά το κατάλαβες... το extreme τις Asus που περιμένω θα είναι μάλλον με Χ48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 13, 2007 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Και εγώ ήταν να το πάρω, αλλά τελικά δεν θα παίξει κάτι τέτοιο. Μου τι σπάει που δεν κάνει SLI. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν και μια έκδοση SLI. Έχω το κόλλημα όταν το MB είναι Nvidia να φοράω nVidia VGA, όταν είναι ATi να φοράω Ati και όταν Intel που υποστηρίζει CF ΑΤι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 14, 2007 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Φήμες λένε πως υποστηρίζει SLI αλλά δεν μπορούν να το ανάψουν γιατί δικαίωμα για SLI έχει μόνο η NVIDIA στα δικά της chipset. Κάποιοι λένε πως με ένα απλό πείραγμα του Driver θα ανάβει το SLI κανονικά. Εμένα προσωπικά το SLI δεν με ενδιαφέρει αλλά καταλαβαίνω άλλα παιδιά που θέλουν να κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 14, 2007 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Nαι....είναι γνωστό εδω και καιρό ότι το x38 έχει την ικανότητα να παίξει SLI. Tώρα αν θα το κάνει σχετίζεται και με το αν θα πάρει αδειες η Intel απο την nvidioa. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Κάποιες αναγνωριστικές κινήσεις ίσως.... http://www.tweaktown.com/news/7978/index.html Tώρα με την Foxconn δεν ξέρω πως τα χει κανονισει νομικά και το δειχνει λίγο πιο ανοιχτα, μπορει να καλυπτεται με τον "τροπο" που το γραφει ή μπορει να "γράφει" την nvidoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.