Jump to content

πιθανο προβλημα με ψυγειο

pug_f_e

Recommended Posts

εχθες ειπα να λυσω την υδροψυξη να καθαρισω τα διαφορα κομματια.

εχω ενα τριπλο ψυγειο gtx και μολις το εβγαλα ειδα οτι σε 1-2 σημεια εφυγε η μπογια και σε αρκετα εχει φουσκωματα(και ισω καποια στιγμη φυγει και απο κει η μπογια)

η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο προβλημα εσωτερικα ή αν δε πειραζει και απλα εφυγε η μπογια απο καποια σημεια

αν εχω ακομα εγγυηση να το αλλαξω? χρειαζεται? και βασικα θα το αλλαξουν?

image673.th.jpg

image675v.th.jpg

image674x.th.jpg

image670g.th.jpg

image668.th.jpg

Απο μεσα τα ψυγεια δεν ειναι βαμμενα.

Τωρα για τα φουσκωματα που λες αν ειναι φουσκωμα μονο τις μπογιας δεν θα εχεις προβλημα.

Το ψυγειο σου σιγουρα ψυχεται καλα? Μηπως ζεσταινεται υπερβολικα? Μηπως ακουμπουσε σε κατι πολυ ζεστο?

Διαφορετικα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αν επεσε κατα λαθος κατι σε νεφτι,οξυζενε κλπ.

Δοκίμασε να ξύσεις με κατι τις φουσκάλες .Αν απο κατω εχει καθαρό μέταλο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα .Ξυσε όλες τις προβληματικές περιοχές με ψιλό γυαλόχαρτο και μετά ξαναβάψτο .Αν θέλεις να κάνεις πιο σχολαστική δουλειά αγόρασε σπρεί πυρίμαχο ( οχι οτι χρειαζεται ) και βάψε το Εναλακτικά με το απλό σπρεί θα έισαι μαι χαρά.Αν απο κάτω υπάρχει διαβρωση (που δεν το πιστεύω) τοτε υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να το ψάξεις περισότερο

• 2 weeks later...

παιδια εχω ακομα ενα προβλημα.

προσπαθησα να καθαρισω to ψυγειο. Εβαλα 3-4 φορες ξυδι και το αφησα και αρκετες ωρες, αλλα συνεχιζει να βγαζει μικρα μαυρα σωματιδια.

τι ειναι αυτα και κυριως πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα?

και γενικα ειδα και στα μπλοκ κολλημενα σωματιδια,σαν σκουρια.

Απο τι γινεται αυτο? Χρησιμοποιω WFI

Αλατα δεν εχω(νομιζω), αλλα εχω αυτη τη "σκουρια".

το περιεργο ειναι οτι στο τανκ, δεν εχει το παραμικρο, ενω στα μπλοκ και ιδιως στα ρακορ,ειναι λες και ειναι για πεταμα

λοιπον τελικα απο τα σημεια που ξεφτισε η μπογια,χανει νερο..:sauer034::sauer034::sauer034:

πως μπορω να τις βουλωσω?

δοκιμασα με σιλικονη(αυτη που ζεσταινεται για να λιωσει,αλλα τιποτα...)

τρεχει λιγο αλλα απο πολλα σημεια.και αν τριψω και τα σημεια που εχουν φουσκωματακια,θα αρχισει να τρεχει και απο κει... το δοκιμασα σε 1-2

εχω και σιλικονη κανονικη..να δοκιμασω και με αυτη ή να αγορασω σιδηροστοκο?

To ειδα Χρηστο..αλλα δε χανει απο κει που ειναι τα fins.

χανει απο τα τοιχωματα.

εκει που εχει φυγει η μπογια(στα βελακια στις φωτογραφιες ,που εβαλα στο πρωτο ποστ)

χαρακτηριστικα στο βελακι στη φωτογραφια νο 4

Πολύ παράξενο .Εχει εμφανιστεί το ιδιο πρόβλημα σε άλλα σημεία?

Παντως αν είμαι μονο εκει που δείχνεις στα βελάκια αν το πας σε κάποιο που επισκευάζει

ψυγεία αυτοκινήτου πιθανότατα να στο διορθώσει .Αν όμως υπάρχουν και άλλα τέτοια σημεία

με την πάροδο του χρόνου θα εμφανιστούν και αυτά.

Ψαξε αν μπορείς να το αλλάξεις μεσω εγγύησης κτλ και αν δεν γίνεται τιποτα πάρε καλύτερα ένα άλλο για να έισαι πιο σίγουρος

το καλο της υποθεσης ειναι οτι το τριπλο ειναι στο πατο και δε σταζει καπου,οπου θα ειχα προβλημα...

λοιπον..το ξαναειδα σημερα τι γινεται, μιας και εχθες δοκιμασα κατι(γιατι βαριομουν να πειμενω μεχρι σημερα).

εβαλα ασταρι(απο σπρευ,που ομως το βαλα εγω με πινελο) και εχει σταματησει να τρεχει απο κει που εβαλα.

οποτε λεω να βαλω λιγο ασταρι και στα υπολοιπα σημεια

Μιχαλη σιγουρα θα εμφανιστει και στα υπολοιπα σημεια.Ειναι τα σημεια που εχει φουσκωματακια.

οποτε τα ξυνω κι αυτα,βαζω και εκει λιγο ασταρι και βλεπουμε.

ειναι ευκολο να το κοιταω συνεχεια και ασφαλες γιατι ειναι κατω

Λοιπον ενημερωτικα..σημερα αγορασα σιδηροστοκο και εβαλα σε 3 σημεια.

τα 2 φαινονται 100% οκ.

Για το τριτο κομματι παρατηρησα οτι οταν βαζω την αντλια στο 5(mcp 65) το τριτο κομματι δακρυζει πολυ λιγο.

Σε κανονικη χρηση ομως(ταχυτητα 2-3) δε χανει ουτε αυτο...:huepfend011:

λοιπον...

τελικα και ο σιδηροστοκος , σε 2 σημεια δεν αντεξε.

οταν ο υπολογιστης ειναι σε χρηση,δακρυζει ελαφρως

Δοκιμασα και μια τελευταια λυση και προς το παρον φαινεται η καλυτερη ,μιας και δεν δειχνει ουτε καν να δακρυζει απο πουθενα.

Εβαλα κολλα εποξικη,2 συστατικων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.