pug_f_e Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 εχθες ειπα να λυσω την υδροψυξη να καθαρισω τα διαφορα κομματια. εχω ενα τριπλο ψυγειο gtx και μολις το εβγαλα ειδα οτι σε 1-2 σημεια εφυγε η μπογια και σε αρκετα εχει φουσκωματα(και ισω καποια στιγμη φυγει και απο κει η μπογια) η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο προβλημα εσωτερικα ή αν δε πειραζει και απλα εφυγε η μπογια απο καποια σημεια αν εχω ακομα εγγυηση να το αλλαξω? χρειαζεται? και βασικα θα το αλλαξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Απο μεσα τα ψυγεια δεν ειναι βαμμενα.Τωρα για τα φουσκωματα που λες αν ειναι φουσκωμα μονο τις μπογιας δεν θα εχεις προβλημα. Το ψυγειο σου σιγουρα ψυχεται καλα? Μηπως ζεσταινεται υπερβολικα? Μηπως ακουμπουσε σε κατι πολυ ζεστο?Διαφορετικα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αν επεσε κατα λαθος κατι σε νεφτι,οξυζενε κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 μαλλον απ το οτι δε ψυχεται καλα θα ναι...αξιζει να μπω στη διαδικασια αντικαταστασης ή δε θα μου το αλλαξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 δεν εχω ιδεα. Νομιζω το θεμα ειναι οπτικο και οχι προβλημα λειτουργειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 10, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Δοκίμασε να ξύσεις με κατι τις φουσκάλες .Αν απο κατω εχει καθαρό μέταλο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα .Ξυσε όλες τις προβληματικές περιοχές με ψιλό γυαλόχαρτο και μετά ξαναβάψτο .Αν θέλεις να κάνεις πιο σχολαστική δουλειά αγόρασε σπρεί πυρίμαχο ( οχι οτι χρειαζεται ) και βάψε το Εναλακτικά με το απλό σπρεί θα έισαι μαι χαρά.Αν απο κάτω υπάρχει διαβρωση (που δεν το πιστεύω) τοτε υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να το ψάξεις περισότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 10, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 σε ενα σημειο που το ετριψα λιγο,βγηκε καθαρος χαλκος,οποτε μαλλον δεν υπαρχει προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 20, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 παιδια εχω ακομα ενα προβλημα.προσπαθησα να καθαρισω to ψυγειο. Εβαλα 3-4 φορες ξυδι και το αφησα και αρκετες ωρες, αλλα συνεχιζει να βγαζει μικρα μαυρα σωματιδια.τι ειναι αυτα και κυριως πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα?και γενικα ειδα και στα μπλοκ κολλημενα σωματιδια,σαν σκουρια.Απο τι γινεται αυτο? Χρησιμοποιω WFIΑλατα δεν εχω(νομιζω), αλλα εχω αυτη τη "σκουρια".το περιεργο ειναι οτι στο τανκ, δεν εχει το παραμικρο, ενω στα μπλοκ και ιδιως στα ρακορ,ειναι λες και ειναι για πεταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 21, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Το ξεπλυνες καλά?Βάλε έναν κουβά νερό αντί για τανκ και άστο να ξεπλυθει αρκετή ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 26, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 λοιπον τελικα απο τα σημεια που ξεφτισε η μπογια,χανει νερο..:sauer034::sauer034::sauer034:πως μπορω να τις βουλωσω?δοκιμασα με σιλικονη(αυτη που ζεσταινεται για να λιωσει,αλλα τιποτα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 26, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 σιδεροστοκο αλλα περιεργο που χαλασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 26, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 τρεχει λιγο αλλα απο πολλα σημεια.και αν τριψω και τα σημεια που εχουν φουσκωματακια,θα αρχισει να τρεχει και απο κει... το δοκιμασα σε 1-2εχω και σιλικονη κανονικη..να δοκιμασω και με αυτη ή να αγορασω σιδηροστοκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 26, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 καμινέτο (και γκαζάκι κάνει ) και καλάι , τρίψε το καλά και ενώ είναι ζεστό βάλε το καλάι .πιστεύω να δουλέψει.τι έγινε με το μπλοκ μίλησες με το νικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 26, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 δοκιμασα καλαι,αλλα δε πιανει...οχι δε μιλησα με το Νικο.Περιμενα να μου πεις εσυ Αντωνη τι συννενοηθηκατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 26, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 Θέλει δυνατό κολλητήρι και καλό ξύσιμο της μπογιάςΑυτό το είδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 27, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 To ειδα Χρηστο..αλλα δε χανει απο κει που ειναι τα fins.χανει απο τα τοιχωματα.εκει που εχει φυγει η μπογια(στα βελακια στις φωτογραφιες ,που εβαλα στο πρωτο ποστ)χαρακτηριστικα στο βελακι στη φωτογραφια νο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 27, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Πολύ παράξενο .Εχει εμφανιστεί το ιδιο πρόβλημα σε άλλα σημεία?Παντως αν είμαι μονο εκει που δείχνεις στα βελάκια αν το πας σε κάποιο που επισκευάζειψυγεία αυτοκινήτου πιθανότατα να στο διορθώσει .Αν όμως υπάρχουν και άλλα τέτοια σημείαμε την πάροδο του χρόνου θα εμφανιστούν και αυτά.Ψαξε αν μπορείς να το αλλάξεις μεσω εγγύησης κτλ και αν δεν γίνεται τιποτα πάρε καλύτερα ένα άλλο για να έισαι πιο σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 27, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 το καλο της υποθεσης ειναι οτι το τριπλο ειναι στο πατο και δε σταζει καπου,οπου θα ειχα προβλημα...λοιπον..το ξαναειδα σημερα τι γινεται, μιας και εχθες δοκιμασα κατι(γιατι βαριομουν να πειμενω μεχρι σημερα).εβαλα ασταρι(απο σπρευ,που ομως το βαλα εγω με πινελο) και εχει σταματησει να τρεχει απο κει που εβαλα.οποτε λεω να βαλω λιγο ασταρι και στα υπολοιπα σημειαΜιχαλη σιγουρα θα εμφανιστει και στα υπολοιπα σημεια.Ειναι τα σημεια που εχει φουσκωματακια.οποτε τα ξυνω κι αυτα,βαζω και εκει λιγο ασταρι και βλεπουμε.ειναι ευκολο να το κοιταω συνεχεια και ασφαλες γιατι ειναι κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 27, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Λοιπον ενημερωτικα..σημερα αγορασα σιδηροστοκο και εβαλα σε 3 σημεια.τα 2 φαινονται 100% οκ.Για το τριτο κομματι παρατηρησα οτι οταν βαζω την αντλια στο 5(mcp 65) το τριτο κομματι δακρυζει πολυ λιγο. Σε κανονικη χρηση ομως(ταχυτητα 2-3) δε χανει ουτε αυτο...:huepfend011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 29, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2010 λοιπον...τελικα και ο σιδηροστοκος , σε 2 σημεια δεν αντεξε.οταν ο υπολογιστης ειναι σε χρηση,δακρυζει ελαφρωςΔοκιμασα και μια τελευταια λυση και προς το παρον φαινεται η καλυτερη ,μιας και δεν δειχνει ουτε καν να δακρυζει απο πουθενα.Εβαλα κολλα εποξικη,2 συστατικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.