2cpu Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Kαλησπερα Μιας και απο χτες δεν εχω τηλ. (παλι) αποφασισα να κοψω την isdn αφου τωρα πλεον εχω dsl οπωτε με καλυπτει η απλη γραμμη. Αυτη την στιγμη για modem εχω το speedtouch over isdn, μιας και πλεον δεν νομιζω να παιξει με απλη γραμμη εκτος αν εχει bios και παιζει με pstn (δεν το εχω ψαξει) οπωτε θα παω για αγορα νεου. Εδω θελω καποια βοηθεια. 1) Η ακτινοβολια που εκπεμπουν τα wireless κατα ποσο με βλαπτει? 2)Ενα wireless modem για να συνδεθει με ενα pc πρεπει το pc να εχει και εκεινο wireless καρτα η συνδεεται μεσω καλωδιου? 3ο και βασικοτερο το κοστος που θα κανω ειναι μεχρι 100 ευρω. Αν με καλυψουν τα 2 πρωτα ερωτηματα θα ειναι ασυρματο, δεν με ενδιαφερει αν εχει router καθως εχω ηδη ενα switch np αν εχει παντως ,θελω να εχει φιλικο interface, να μην με δημιουργει προβληματα απο dc και τα ρεστα(κατεβαζω μονο απαραιτητα drivers , updates) και τελος να εχει καποιο εστω υποτυπωδες firewall. Οποιαδηπωτε προταση δεκτη :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 1. Δεν σε βλάπτει2. Ναι Πρέπει να έχει wifi card3 linksys wag2000, levelone 3460a με κλίση στο δεύτερο με πολύ καλό Interface Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 2) Όλα τα ασύρματα modem-routers έχουν και ethernet, οπότε μπορείς να συνδέεσαι και με καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 13, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις @trendy: εχεις να προτεινεις καποιο modem-router ετσι οπως το ζηταω βαση οσων εχεις δει? Η αγορα ισως αργησει λιγο λογω ΟΤΕ απλα να εχω καποια στα υποψιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 Όχι δεν έχω ασχοληθεί με φτηνά modem-routers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.