carlitofj Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Λοιπον παιδες πριν 2 μερες αποφασισα να εγκαταστησω το "symantec pc anywhere" για να μπορω να εχω προσβαση στο pc μου απο παντου.Δυστυχως ομως δν εχω βγαλει ακρη πως ακριβως γινεται η ολη η διαδικασια.Μπορει καποιος να κανει τον κοπο και να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω οσον αφορα τις ρυθμισεις για να μπορεσω επιτελους να συνδεθω απο καπου αλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Ριξε μια ματια εδω Εγω καποτε δουλευα με το RealVNC το οποιο ειναι πολυ απλο στην χρηση και δεν μου εβγαλε ποτε προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Εγω νομιζω και το Remote Control των Windows κανει αριστα την δουλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Αύγουστος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Το remote Desktop Των win δε σου κανει?Oops με πρόλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Φοβού τις τρύπες..... Προσωπικά το pcanywhere το χρησιμοπποιώ πολλάααα χρόνια . Αξιόπιστο και εύκολο.Αν'εχεις κάποια συγκεκριμένη απορία πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Αύγουστος 12, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 13:13] Φοβού τις τρύπες..... Προσωπικά το pcanywhere το χρησιμοπποιώ πολλάααα χρόνια . Αξιόπιστο και εύκολο. Αν'εχεις κάποια συγκεκριμένη απορία πες Φιλε μου νομιζω πως θα με σωσεις.Οχι απλα εχω αποριες!!Δν μπορω να συνδεθω στο pc μου με τπτ!Ενας mini οδηγος με το τι ρυθμισεις πρεπει να κανω πραγματικα θα με βοηθουσε αφανταστα!! EDIT:Τις ρυθμισεις που χρειαζονται και στα 2 pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Αύγουστος 12, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Βάζεις το pcanywhere και στα δύο pc. Στο pc στο οποίο θα συνδεθούμε, φτιάχνεις ένα host με τον wizzard. Όταν ανοίγει το πρόγραμμα δηλαδή, στα αριστερά κάνουμε κλίκ στο hosts και στο μενού που εμφανίστηκε, δεξί κλίκ και new item -> connection wizard. Next και στο επόμενο μενού διάλεξε την δεύτερη επιλογή για να βάλεις διαφορετικά username και pass. Next και βάζεις username και pass. Next και Finish.Κλείνει ο wizzard και δίνεις ένα όνομα στο host που έφτιαξες.Δεξί κλικ επάνω του και properties.Έχει διάφορες ρυθμίσεις για αρκετά πράγματα, εμας μας ενδιαφέρει το encryption. Βάζεις όποιο encryption θες, πχ symmetric, rc4 και 128 και τσεκάρεις και τα δύο κουτάκια. Αν θες να είναι μονιμα ενεργοποιημένο, δηλαδή να μπορείς να δεις το pc σου οποτεδήποτε, στο settings βάζεις launch with windows. ΟΚ και τελος.Κάνεις διπλό κλικ και το host ενεργοποιείται.Στο άλλο pc με την ίδια διαδικασία φτιάχνεις ένα remote. Στην ip βάζεις την ip του υπολογιστή με το host (αν το pc δεν έχει static ip, φτιάχνεις μια με κάποιο dynamic dns όπως το no-ip.org). Ρυθμίζεις και το encryption με ότι έβαλες και στο host, και οκ. Κάνεις διπλό κλικ στο remote που έφτιαξες και αν όλα είναι εντάξει συνδέεται με το host και σου ζητάει username και pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Αύγουστος 12, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 15:48] Βάζεις το pcanywhere και στα δύο pc. Στο pc στο οποίο θα συνδεθούμε, φτιάχνεις ένα host με τον wizzard. Όταν ανοίγει το πρόγραμμα δηλαδή, στα αριστερά κάνουμε κλίκ στο hosts και στο μενού που εμφανίστηκε, δεξί κλίκ και new item -> connection wizard. Next και στο επόμενο μενού διάλεξε την δεύτερη επιλογή για να βάλεις διαφορετικά username και pass. Next και βάζεις username και pass. Next και Finish.Κλείνει ο wizzard και δίνεις ένα όνομα στο host που έφτιαξες.Δεξί κλικ επάνω του και properties.Έχει διάφορες ρυθμίσεις για αρκετά πράγματα, εμας μας ενδιαφέρει το encryption. Βάζεις όποιο encryption θες, πχ symmetric, rc4 και 128 και τσεκάρεις και τα δύο κουτάκια. Αν θες να είναι μονιμα ενεργοποιημένο, δηλαδή να μπορείς να δεις το pc σου οποτεδήποτε, στο settings βάζεις launch with windows. ΟΚ και τελος.Κάνεις διπλό κλικ και το host ενεργοποιείται.Στο άλλο pc με την ίδια διαδικασία φτιάχνεις ένα remote. Στην ip βάζεις την ip του υπολογιστή με το host (αν το pc δεν έχει static ip, φτιάχνεις μια με κάποιο dynamic dns όπως το no-ip.org). Ρυθμίζεις και το encryption με ότι έβαλες και στο host, και οκ. Κάνεις διπλό κλικ στο remote που έφτιαξες και αν όλα είναι εντάξει συνδέεται με το host και σου ζητάει username και pass. Να 'σαι καλα φιλε μου.Ολα καλα αλλα μονο με ενα πραγμα δν εβγαλα ακρη, με το σαιτ για την static ip.Τι ακριβως παιζει εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Αύγουστος 12, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 1 Πρεπει να κανεις register στο site2 Δημιουργεις Host πχ το ονομαμου.dyndns.org κτλ3κατεβαζεις το Update Clients (για να βλεπεις ποτε κανει update η ip)4 Συνδεεσαι χρησιμοποιώντας την Ip poy ΔημιουργησεςΑπλα οταν εχεις δηναμικη Ip, επειδη αυτη ανανεώνεται δημιουργεις μια ip η οποια λειτουργει σαν static ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.