morgul Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Sorry για την χαζη ερωτηση αλλά δεν μπορω να πιστεψω ότι ολα στο DSL μου παιζουν κανονικα αλλά ο browser δεν μπορει να ανοιξει το www.e-shop.gr!!!Μπορειτε να μου απαντησετε παρακαλω αν εσεις το βλέπετε κανονικα;Είναι ετσι απο το μεσημερι...
colt3003 Αύγουστος 9, 2007 #2 Αύγουστος 9, 2007 Όντως ακόμα και τώρα είναι κάτω. Αλλά έχει ξαναγίνει τις τελευταίες μέρες
ΝTG Αύγουστος 10, 2007 #3 Αύγουστος 10, 2007 Αρχική απάντηση από colt3003Αλλά έχει ξαναγίνει τις τελευταίες μέρες Eχει ξαναγινει για τοσες πολλες μερες??(παντα οταν παω να αγορασω κατι συμβαινει...)
colt3003 Αύγουστος 10, 2007 #4 Αύγουστος 10, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG Eχει ξαναγινει για τοσες πολλες μερες?? (παντα οταν παω να αγορασω κατι συμβαινει...) Και εγώ όταν πήγα να αγοράσω κάτι το διαπίστωνα .... αφου δεν με διόρισε κανένας να τους ελέγχω τη σελίδα πότε πέφτει...
ΝTG Αύγουστος 10, 2007 #5 Αύγουστος 10, 2007 βασικα εγω ειχα προλαβει να αγορασω....Στο "συγκεντρωση προιοντων ...ολοκληρωθηκε" το ειχα αφησει... Ειχα δοκιμασει και αλλες αγορες πριν μερες (ασχετες ..οχι με pc) αλλα για καποιον λογο δεν ολοκληρωθηκαν ποτε... Το εχω παρει απο φοβο πλεον..
darkCount Αύγουστος 10, 2007 #6 Αύγουστος 10, 2007 Τα σημάδια μιλάνε απο μόνα τους..... Εσείς το βιολί σας
morgul Αύγουστος 10, 2007 Author #8 Αύγουστος 10, 2007 ...αυτο που συμβαινει ειναι ανεπιτρεπτο για website, δεν το συζηταω για website ενος τέτοιου ηλεκτρονικου καταστηματος!προφανως εχουν σοβαρο προβλημα με την υποδομη τους και την έχουν παραμελησει.τωρα ειναι σχεδον 24 ωρες κατω!εγω παλι φοβαμαι οτι κατεβαζουν ρολλα, λολ
tolis_01 Αύγουστος 10, 2007 #9 Αύγουστος 10, 2007 Λετε? Απ'οτι λεει ενα παιδι σε αλλο φορουμ (που δουλευει στο καταστημα μαλλον): "paides mhn treleneste to problhma einai sto kentriko uplink kai syntoma tha diorthothi!!!"
oOoOo Αύγουστος 10, 2007 #10 Αύγουστος 10, 2007 Ειπα και εγω να δοκιμασω τα προιοντα του e-shop μια φορα και δεν μπορω να τα παραγγειλω !!! Συμπτωση ειναι η ειναι σημαδιακο ??? :p
ΝTG Αύγουστος 10, 2007 #12 Αύγουστος 10, 2007 ναι...ανοιξε για 15αυγουστο... Για να δουμε...αυριο ειναι ο μεγαλος αγωνας!! 8α ρθει ...ή δεν θα ρθει!
perp Αύγουστος 11, 2007 #13 Αύγουστος 11, 2007 H κάρτα ήχου που περιμένω θα έρθει ποτέ????... λιγο τα ζώα μου αργά ειναι.... και προχτες που ήθελα να τσεκάρω το status της παραγγελίας μου... πάλι κάτω ήτανε...
morgul Αύγουστος 11, 2007 Author #14 Αύγουστος 11, 2007 Αρχική απάντηση από gbak αντε δουλευει ρε το site...το φαγατε το μαγαζακι.. lol, εβαλα στο τελος... δεν το ενοουσα καθολου, αυτο ειναι σιγουρο.Το θεμα όμως παραμενει ότι ενα τετοιο σαιτ κατω για 24 ώρες και μαλιστα μαθαινω απο αλλους οτι ειναι επαναλαμβανομενη συνηθεια του τελευταιου καιρου δεν παλευεται...Εδω αν πεσει ενα web site με μεσο ορο 500 unique visitors/month πρεπει να αισθανεται ο admin (υπευθυνος τεσπα) ντροπη... Εδώ μιλαμε για e-shop, ελεος... σαφως περιμενουν μερικες δεκαδες ή και εκατονταδες πελατες καθε μερα...Να υποθεσω οτι και αυτοι δεν εχουν καποιον υπευθυνο admin επαγγελματια δλδ, έτσι?btw - http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=277891
perp Αύγουστος 11, 2007 #15 Αύγουστος 11, 2007 Καλά αυτά γίνονται...το θέμα είναι να μην γίνονται συνέχεια νομίζω ότι αυτό ειναι το point των περισσοτέρων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.