wesker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Kαλημέρα παιδιά! Τις τελευταίες 3 μέρες έχω πρόβλημα με το d/l. Μετά από μερικές ώρες τα d/l σταματούσαν, και δεν ανοιγε καμία σελίδα στο ιντερνετ. Παρατηρησα οτι την ώρα που κολλούσαν τα torrent, δεν έκανε ανανέωση ο tracker και το firewall έβγαζε τα ακόλουθα μνμ.Firewall log Mήπως μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; Χρησιμοποιώ το uTorrent 1.6.1 και το Αlcatel Speedtouch 536v6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2007 Φαίνεται ότι σου στέλνουν αυτοί icmp που λέει στον υπολογιστή σου ότι το port που πας να χτυπήσεις είναι κλειστό. Το ότι το firewall σου έγινε disabled είναι περίεργο. Μήπως έχεις κολλήσει κανένα ιό, worm ή trojan και σου κάνει ζημιά αυτό χωρίς να το ξέρεις και κάνει προσπάθειες να συνδεθεί στους άλλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2007 Καλημέρα φίλε μου! Η πλάκα είναι οτι λέει disabled αλλά δεν είναι. Είναι on κανονικά. Απ'οτι κατάλαβα καλά πρέπει να είναι κάποιο πρόβλημα του tracker που κατεβάζω. Το οτι μπουκώνουν οι σελίδες μου είναι οτι με 768 γραμμή που δεν μπορεί να σηκώσει και τις πολλές συνδεσεις είναι φυσιολογικό. Δες όμως και το log από το uTorrent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2007 Αφενώς η συζήτηση για torrents είναι blacklisted οπότε και το troubleshooting πάει πακέτο μαζί. Rules Αφετέρου, μια συμβουλη* Όταν ζητάς βοήθεια για download....Μη δείχνεις τι κατεβάζεις Εμένα μου επιτρέπετε να το κλειδώσω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.