linkin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 Καλησπερα στα παιδια του φορουμ.εχω μια sapphire 5850 (κλοκαρισμενη στα 900 πυρηνα και 1240 μνημη με 1125 mV) και σκεφτομαι να αγορασω μια gt220 albatron ενος φιλου για να την βαλω για physx να δουλεψει μαζι με την πρωτη.1)Το εχει κανει κανεις σας?εχω ψαξει λιγο στο νετ για το πως γινεται και φαινεται αρκετα απλο αλλα αξιζει να δωσω τα 20 ευρω (λολ!) στον φιλο μου η δεν θα δω κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα?2)Εχω τροφοδοτικο 550watt της chieftec και το συστημα αποτελειται απο asus p6t για mainboard,6gb (2x3 dimm) ram ocz 1600 low voltage (την οποια δεν μπορω με τιποτα να σταθεροποιησω στα 1554 mhz και ετσι δουλευει στα 932 :sauer028: αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!!), i 7 920 ελαφρως κλοκαριμενο (3.17 ghz) και υποβολταρισμενο (1.0875 βολτ απο 1.225),ενα σκληρο σατα 2 wd caviar green 2τβ,ενα dvd recorder και τεσσερα ανεμιστηρακια πανω και την 5850. θα την αντεξει και την καρτα??Aν την αντεχει τα δινω τα 20 ευρα κλαιν μαιν αλλα αμα δεν την αντεχει δεν θα μπω στον κοπο να παρω αλλο τροφοδοτικο..3)εχω και κατα νου μελλοντικα να παρω ssd θα τον παλεψει και αυτον το τροφοδοτικο μαζι με τις δυο καρτες?4)Το λειτουργικο ειναι 7 ultimate 64bit παιζει να υπαρξει κανενα προβλημα με το λειτουργικο και τους drivers των καρτων?Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 γεια σου φιλε linkin.Εχω την εντυπωση πως με την 5850 που εχεις, το τροφοδοτικο σου ειναι στο οριο, ή τουλαχιστον καπου εκει κοντα.Αναφερεις πως αυτος που εχει την καρτα ειναι φιλος σου, εαν ισχυει, δεν θα εχει προβλημα να στην δωσει να κανεις τις δοκιμες σου 1-2 μερες και αν σε καλυπτει να την αποκτησεις.3) ο SSD δεν καιει σχεδον τιποτα.4) Απο οσο το ειχα ψαξει παλιοτερα επαιζε με κατι αλλαγες, δεν γνωριζω τι γινεται με τους καινουριους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linkin Οκτώβριος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 ξερεις τι γινεται ειναι φιλος μου μεν αλλα ειμαστε μακρια,θα χρειαστει να μου την στειλει την καρτα αν την παρω παντα οποτε δεν μπορω να το δοκιμασω ετσι! :/ οσον αφορα το τροφοδοτικο,ειχα δει ενα σαιτ δεν θυμαμαι ρε γ@μωτο πιο ητανε,που εβαζες τι συστημα εχεις και σου εβγαζε ποσα βατ τροφοδοτικο χρειαζεσαι.. ξερεις ποιο ειναι μηπως φιλε σακη να το κοιταξω? γενικα συμφερει να κανω κατι τετοιο με τις καρτες,θα δω διαφορα στις επειδοσεις και στην απεικονηση η τζαμπα εικοσι ευρω και ρευματα και ιστοριες? ευχαριστω για τον χρονο σου παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 το site που λες είναι αυτό εδώ: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jspόσο για τους ssd που λέει και σακης όντως καταναλώνουν ελάχιστο ρεύμα εξάλλου δουλεύουν με 5 βολτ και όχι με 12 + 5 όπως οι κανονικοί μηχανικοί δίσκοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
linkin Οκτώβριος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 πανω που πηγα να ποσταρω αυτο :βρηκα το σαιτ ειναι το http://extreme.outervision.com/PSUEngine και μου βγαζει recommended psu wattage 506 watt χωρις την δευτερη γραφικων..οποτε μαλλον δεν θα μπαινει :/με λιγα λογια παιδια αξιζει η ιστορια με τις καρτες?η απλα τον δισκο κ να τις παρατησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Το τροφοδοτικό σου είναι στο όριο Καλύτερα πάρε τον δίσκο να το ευχαριστηθείς κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Στο όριο όντως... Συμφωνώ με τον xrist, πάρε καλύτερα τον δίσκο φίλε linkin park. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.