vagvagvag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2010 Παιδια εχω ενα PC με αυτα τα χαρακτηριστικαGigabyte X48T-DQ6Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz8Gb Ram DDR3Ati Radeon HD 3870x2και μου εχει κολλησει το Mac mini με χαρακτηριστικαIntel Core Duo 2 2.66GHzNVIDIA GeForce 320M , 256MB of DDR3 SDRAM2GB of 1066MHz DDR3 slots support up to 8GB Το PC το χρησιμοποιω για να κατεβαζω καμια ταινια , και να τις κανω convert.Επισης το προγραμμα finale που ειναι για μουσικη, και παιζω και ενα παιχνιδακι μονο .Το Pro Evolution.Εσεις ποιο απο τα 2 μου προτεινεται?Εννοω οτι το PC μου ειναι ποιο γρηγορο απο το Mac mini?Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Το mac mini ειναι για συγκεκριμενες δουλειες. Δεν θα το συνιστουσα. Ασε που εχεις μια χαρα pc.Χειροτερα θα εισαι πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Οκτώβριος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Το mac mini είναι η "φτηνή" λύση για κάποιον που θέλει να μπεί στον κόσμο των macintosh.Από εκεί και πέρα το mac mini έχει πλέον τιμή (στην Ελλάδα) που αγγίζει τα 900 ευρω(το φθηνότερο).Με τα ίδια χρήματα μπορείς κάλιστα να αναβαθμίσεις το ήδη υπάρχων pc σου.Αν και για τις δουλείες τις οποίες αναφέρεις πιστευω ότι και αυτό που έχεις είναι υπεραρκετό.Σε συγκριση χαρακτηριστικών το σύστημά σου είναι πολύ πιο δυνατό απο το mac mini.Και εκτός αυτού,για το παιχνίδι που αναφέρεις,το pc είναι και πάλι μονόδρομος καθώς το pro evo δεν διατειθεται σε macintosh έκδοση(εκτός και αν θελεις να μπλεχτείς με ένα είδος emulator ώστε να "φαινεται" πως έχεις windows και να τρέξει το παιχνίδι σε macintosh)Το μόνο σημείο που ,για μένα προσωπικά, είναι καλύτερο το mac mini είναι η σταθερότητα και η ευχρηστία του λειτουργικού του.Κατά τα άλλα είναι πολυ κατώτερο του συστήματός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.