Mainframe Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Παιδία η συγκεκριμένη υδρόψυξη αξίζει τα 150 ? Τη θέλω για το σύστημα της υπογραφής μου και επειδή είμαι νέος στο νερό λέω να ξεκινήσω με κάτι έτοιμο. Τι λέτε? Τα στοιχεία της Socket Type: AMD XP, AMD 64, Opteron, Intel 478, Socket 775. Διαστάσεις Ανεμιστήρα: 120mm x 120mm. Περιεχόμενα συσκευασίας: ψυγείο Alphacool NexXxoS Xtreme , θερμοαγώγιμη πάστα, 120mm ανεμιστήρας, διαφανές σωλήνάκια δεξαμενής 11/8mm , δοχείο Alphacool Eheim. Εδώ έχει και ένα πολύ καλό review http://www.guru3d.com/article/cooling/365/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 Προσωπικά μου φαίνεται εντελώς μάπα...Με 150 Ευρώ αγοράζεις-φτιάχνεις καλύτερη υδροψυξη με καλύτερες θερμοκρασίες και στιβαρότερα κομμάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Αύγουστος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 Πεταμενα λεφτα... διαβασε λιγο το φορουμ της υδροψυξης και πεσε κατ'ευθειαν στα βαθεια. Με τοσα χρηματα (κι ισως λιγο παραπανω), θα φτιαξεις κατι πολυυυυ καλυτερο...Δεν ειναι κατι το δυσκολο κι αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 οντως με τα ιδια λεφτα, μπορεις να εχεις μεγαλυτερο ψυγειο και καλυτερο μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 Εχω ακριβως το ιδιο αλλα με 12βολτη αντλια στο εργαστηριο για να δοκιμαζω cpu γρηγορα. Ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του. Σαν μια πολυ καλη ψυκτρα αλλα αθορυβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Αύγουστος 7, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 unseen πιστεύεις πως αξίζει να βγάλω τη Zalman και να βάλω αυτή την υδρόψυξη? Σημειωτέο πως το κουτί μου δεν έχει χώρο για να μπει διπλό ή τριπλό ψυγείο (χωρίς μόντα εννοώ). Σίγουρα θα είναι πιο ήσυχα τα πράγματα αφού με την Zalman μετά τις 2000 στροφές υπάρχει θόρυβος που εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Το ανεμηστιράκι του ψυγείου ακούγεται πολύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2007 απο θερμοκρασιες θα εισαι στα ιδια. Τωρα για τον θορυβο, βαζεις οτι ανεμηστηρα θες και καθαρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.