Vatos_locos Αύγουστος 13, 2007 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που είχαν τα @@ και το πάλευαν :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Αύγουστος 13, 2007 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 Μπράβο ρε παιδιά.....:cool: :jump: :worship: :magic: :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Αύγουστος 13, 2007 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 Μπραβο ρε!! ! !!:clap: Το πρωι που ελεγα οτι μειναν 240 ποντοι, δεν περιμενα οτι το βραδυ θα εχουμε παρει την πρωτια!!! Το καλο που μας θελω, ειναι οταν γυρισουν τα αμερικανακια απο τις διακοπες τους, να εχουμε 500 βαθμους διαφορα, και να τρεχουν και να μην φτανουν!!! Και θα το ξαναπω. Δεν ειναι αναγκη, να εχετε Q6600 και 8800 Ultra... Ο ανταγωνισμος σε αυτες τις κατηγοριες ειναι τοσο εντονος, που πρεπει να γινεις Hipro για να μαζεψεις ποντους... :nuke: Παμε ολοι μαζι... Γερα!:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 14, 2007 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Μπράβο παιδιά!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclockerd Αύγουστος 17, 2007 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 μπράβο ρε παιδιά! και εγώ οπότε μπορέσω θα ανέβασω το σκόρ μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 17, 2007 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 μπραβο ρε παλουκαρια , το αξιζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 27, 2007 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 μάγκες μήπως να ξαναγίνει η πρόταση στους outofspecs.gr ? μας σκίσανε οι ρώσοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Αύγουστος 27, 2007 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Ρε μηπως να ξεθαψουμε τα παλια Pentium I/II/III και τα Κ6-ΙΙ και Κ6-ΙΙΙ και να τους πεταξουμε κανα αζωτο?Τι στο καλο, οι Ρωσοι πηραν 10k απο "ξεχασμενο" hardware. Μας τελειωσε μαλλον η ιστορια με τα C2Q και τις 8800. Εμπρος,πισω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 28, 2007 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Vatos_locos μάγκες μήπως να ξαναγίνει η πρόταση στους outofspecs.gr ? μας σκίσανε οι ρώσοι lol όχι ρε, μπορούμε και χωρίς αυτούς, μη μασάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Αύγουστος 28, 2007 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen lol όχι ρε, μπορούμε και χωρίς αυτούς, μη μασάς δεν συμφωνω, μασάω,μασάω.... σε στιγμές εθνικής κρισιμότητας οι Ελληνες πάντα στο τέλος τα βρίσκανε... να μην χαλάσουμε την παράδοση τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Αύγουστος 28, 2007 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Αρχική απάντηση από gprhellas δεν συμφωνω, μασάω,μασάω....σε στιγμές εθνικής κρισιμότητας οι Ελληνες πάντα στο τέλος τα βρίσκανε...να μην χαλάσουμε την παράδοση τώρα. Αυτόν τον μύθο μας τον περάσανε στο σχολείο και ακόμα μας στοιχειώνει.Και κάποια Points σε benchmarks σίγουρα δεν είναι "στιγμές εθνικής κρισιμότητας". Δε λέω, καλό το πνεύμα συνεργασίας για την επίτευξη ενός στόχου, αλλά ας μην παρασυρόμαστε σε υπερβολές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 28, 2007 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 ok δεν ξαναμιλάω μιας και από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι έχει παίχτη κάτι άσχημο με τους OutOfspecs δεν ξέρω τι να πω εγώ ότι μπορούσα το έδωσα δεν έχω τροφοδοτικό ούτε λεφτά να πάω για παραπάνω οποτε τα όπλα στα χερια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 28, 2007 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 σε στιγμές εθνικής κρισιμότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 28, 2007 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 Βρέ ηρεμήστε βρέ...ότι και να είχε παιχτεί πέρασε....Vatow_Locos τι τροφοδοτικό θές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 28, 2007 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 μακάρι να ήξερα κάτι που να τα αντέξει όλα αυτά για να το φτάσω στα όρια και ότι βγάλωγιατι πάω πάνω από 3500 και τρώει restart στο άκυρο ενώ με την Έβγα πήγαινε 3600 και κανένα hint για την striker αν έχετε δεκτό και αυτό δεν ξέρω μπάρας θερμοκρασίες μεγάλες σε load και δεν μου έκανε τέτοια με την ali μητρική plus ότι η μητρική χάνει αρκετά και δεν μπορώ να βρω Vdroop και Vcore mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 29, 2007 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Παίζει και η Striker να τρώει περισσότερο ρεύμα από τον Ε4300 σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 29, 2007 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Ναι κάπως έτσι παίζει να είναι η κατάσταση Ατυχία παίζει να μου δανείσουν μια 8800GTX για κανένα μηνα πως θα τα δουλέψω όλα αυτά η 8800 σε load και αρκετό oc ποσα watt θέλει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.