Jump to content

Επιλογή ψυγείου για HAF X 942

Linuxmaniac

Recommended Posts

Γεια χαρά πάλι στο φόρουμ,

Είχα ψιλοκαταλήξει σε ψυγείο για το πάνω μέρος του HAF X Phobya ή EK Water Blocks EK-CoolStream RAD XT 360 και αφού βρήκα κάποια μαγαζιά στην Αμερική με καλύτερες τιμές σε κάποια ρωτάω το εξής:

Πόσο πολύ αέρα χρειάζεται πια ένα Black Ice GTX 360?

Θα έχω σε push 3 Coolermaster fans που πετάνε από 70cfm και pull τα 2 230mm fans που έχει το κουτί από 110cfm.

Και πάλι δεν είναι αρκετό λέτε?Τείνω προς το Black Ice GTX !

Να στραφώ στα άλλα(ίσως σ' αυτά να μπει και το Thermochill 120.3 σαν επιλογή);

Aν θυμαμαι καλα το gtx εχει αρκετα πυκνα φινς πραγμα που σημαινει οτι θελεις καλους ανεμηστηρες ή μετριους με πολλες στροφες(θορυβος). Αν σε παιρνει χρηματικα τιμησε το Thermochill μιας που ειναι σταθερη αξια. Εναλλακτικα και το gtx θα ψυξει ικανοποιητικα το συστημα σου.

Ναι, μα ξέρω ότι θέλουν πολύ αέρα γι αυτό έδωσα και τα specs μου να μου πείτε γνώμες αν είναι αρκετά.2000 rpm έχουν τα fans.Τα 200 ψυγεία είναι καλή λύση ίσως αλλά θα βγει πολύ ακριβό για μένα

• 2 weeks later...

Τελικά επειδή το Black Ice 360 GTX μαζί με τα fans φτάνει ακριβώς πάνω στη μητρική, σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να το προτιμήσω και να πάρω ίσως το πιο λεπτό stealth.Με ενδιαφέρει και το εμφανισιακό αποτέλεσμα εκτός της απόδοσης.Τι συμβουλεύετε κάποιον ο οποίος δεν ενδιαφέρεται τόσο για φανατικό overclocking,απλά χαμηλές θερμοκρασίες στα games και να δείχνει ωραίο το κουτί του;Αν το stealth είναι πχ 2-4 βαθμούς πιο πάνω είμαι οκ, ή θα είναι παραπάνω η διαφορά;

Όχι, i950 έχω (στα 4 Ghz) με Asus 470GTX.Αργότερα θα βάλω άλλη μία σε SLI αλλά θα προσθέσω ένα δεύτερο ψυγείο τότε .Επίσης έχω ήδη και ψύξη μητρικής (Asus Rampage Extreme 3). Είμαι δηλαδή καλά αν πάρω το stealth που μου αρέσει καλύτερα το πως θα φαίνεται;Ή κάποιο λίγο πιο παχύ γύρω στα 40-45μμ πάχος πχ EK ή RS360 δε θυμάμαι;Δηλαδή μετά, από επιδόσεις, με 2000rpms τα coolermaster fans θα έχει το stealth καλύτερη απόδοση ή ένα ψυγείο στα 40-45μμ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.